Windows 10 nasıl etkinleştirilir?

OEM olduğu içindir hocam sizde. Ya da korsan.
Yanlış bilgi. Kurması ücretsiz olsa da etkinleştirmesi parayla. Korsan yollara girilmezse tabi.

Ultimate sürümü de Pro aktifleştiriyor.
Etkinleşiyor dememiş zaten arkadaş, kurulum yapıp kullanabiliyorsunuz demiş ki dediği şey doğru. Lisans girmeye zorlamıyor Windows sizi, saatte bir uyarı veya yeniden başlama ile uğraşmıyorsunuz. Sonsuza kadar sürüyor deneme sürümü.

İkinci cümlesi ise kendi deneyimi ve paylaşmak istemiş.

Etkinleşiyor dememiş zaten arkadaş, kurulum yapıp kullanabiliyorsunuz demiş ki dediği şey doğru. Lisans girmeye zorlamıyor Windows sizi, saatte bir uyarı veya yeniden başlama ile uğraşmıyorsunuz. Sonsuza kadar sürüyor deneme sürümü.

İkinci cümlesi ise kendi deneyimi ve paylaşmak istemiş.
Ama konu etkinleştirmeyle alakalı. Ve dediğiniz şey yanlış, deneme sürümü sonsuza kadar sürmüyor. Öyle olsaydı Windows 30 gün ardından kişiselleştirme ve güvenlik özelliklerini kısıtlamazdı. Lisans girmeye zorlamıyor olsalar da, sağ altta sürekli "Windows'u Etkinleştir" ibaresi görüyorsunuz. Tabi ki bu kaldırılabiliyor, ben sadece hiçbir komut veya kayıt defteri değerini ellemezsek açısından konuşuyorum.

Direkt anahtarı mı attılar, başka bir program falan indirmeni söylediler mi?
Anahtarı 10 dakika içinde yolluyorlar, bana 1 dakika içinde gelmişti. Önerim Home sürüm almanızdır. Pro gereksiz bir sürü şey ile dolu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı