TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar ne yazık ki yanlış dizine format atmışım. Dosyalarımı geri getirebilme ihtimalim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2018
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 22 Aralık 2018 #2 Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız.
Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #3 Wheeler Man dedi: Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla uğraşırken bir de Cryptolocker virüs dert oldu başıma Wheeler Man dedi: Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla...
Wheeler Man dedi: Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla uğraşırken bir de Cryptolocker virüs dert oldu başıma Wheeler Man dedi: Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla...
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 22 Aralık 2018 #4 TriqetraZ dedi: Hocam onunla uğraşırken bir de Cryptolocker virüs dert oldu başıma Genişletmek için tıkla... Selamlar, senin durumlar fazlasıyla sıkıntılı. Sen tüm diski sil 0'dan bir kurulum yap.
TriqetraZ dedi: Hocam onunla uğraşırken bir de Cryptolocker virüs dert oldu başıma Genişletmek için tıkla... Selamlar, senin durumlar fazlasıyla sıkıntılı. Sen tüm diski sil 0'dan bir kurulum yap.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #5 okankurubas dedi: Selamlar, senin durumlar fazlasıyla sıkıntılı. Sen tüm diski sil 0'dan bir kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli dosyalar vardı içinde neyse ki %50 indirim varmış
okankurubas dedi: Selamlar, senin durumlar fazlasıyla sıkıntılı. Sen tüm diski sil 0'dan bir kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli dosyalar vardı içinde neyse ki %50 indirim varmış
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 23 Aralık 2018 #6 Virüs girmesi ile uğraşmıyorum ben. Virüs girdirmeden disk taraması yaptırıp dosyaları silinmeden kurtarmanız mümkündü. Şifreleme virüsleri yüksek meblağda ücretlerle dosyalarınızı size satarlar. Ücreti ödediğinizde de açıyorlar mı bilmiyorum.
Virüs girmesi ile uğraşmıyorum ben. Virüs girdirmeden disk taraması yaptırıp dosyaları silinmeden kurtarmanız mümkündü. Şifreleme virüsleri yüksek meblağda ücretlerle dosyalarınızı size satarlar. Ücreti ödediğinizde de açıyorlar mı bilmiyorum.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #7 Wheeler Man dedi: Virüs girmesi ile uğraşmıyorum ben. Virüs girdirmeden disk taraması yaptırıp dosyaları silinmeden kurtarmanız mümkündü. Şifreleme virüsleri yüksek meblağda ücretlerle dosyalarınızı size satarlar. Ücreti ödediğinizde de açıyorlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Belli dosyaları alabildim HDD den ve bilgisayar açılmıyor şimdi ben bu pcye temiz bir kurulum mu yapayım yoksa low level format mı atayım ?
Wheeler Man dedi: Virüs girmesi ile uğraşmıyorum ben. Virüs girdirmeden disk taraması yaptırıp dosyaları silinmeden kurtarmanız mümkündü. Şifreleme virüsleri yüksek meblağda ücretlerle dosyalarınızı size satarlar. Ücreti ödediğinizde de açıyorlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Belli dosyaları alabildim HDD den ve bilgisayar açılmıyor şimdi ben bu pcye temiz bir kurulum mu yapayım yoksa low level format mı atayım ?
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 23 Aralık 2018 #8 Low Level Format'ı nereden çıkardınız ki şimdi?.. Temiz kurulum yapın, zaten sorun yazılımsal.