Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız:
Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız.
Veri kurtarma yollarına başvurmalısınız:
Diske fazla veri yazmadığınız sürece kurtarma ihtimaliniz daha yüksek olur. Kurtarmayı dosyaları alabilecek başka bir diske yapmak zorundasınız.

Selamlar, senin durumlar fazlasıyla sıkıntılı. Sen tüm diski sil 0'dan bir kurulum yap.
Hocam önemli dosyalar vardı içinde neyse ki %50 indirim varmışSelamlar, senin durumlar fazlasıyla sıkıntılı. Sen tüm diski sil 0'dan bir kurulum yap.
Belli dosyaları alabildim HDD den ve bilgisayar açılmıyor şimdi ben bu pcye temiz bir kurulum mu yapayım yoksa low level format mı atayım ?Virüs girmesi ile uğraşmıyorum ben. Virüs girdirmeden disk taraması yaptırıp dosyaları silinmeden kurtarmanız mümkündü. Şifreleme virüsleri yüksek meblağda ücretlerle dosyalarınızı size satarlar. Ücreti ödediğinizde de açıyorlar mı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.