S Sett Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #1 Selamün aleyküm bilgisayarımı sıfırladım ekran kartı driverini güncelledim Driver Pack gibi programları indirmem gerekli midir? Yoksa Windows'un kendisi güncelliyor mu?
Selamün aleyküm bilgisayarımı sıfırladım ekran kartı driverini güncelledim Driver Pack gibi programları indirmem gerekli midir? Yoksa Windows'un kendisi güncelliyor mu?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 3 Ekim 2020 #2 El ile güncelleyin, bunları programlara emanet etmenizi asla önermem. Bu tarz programlar yanlış driver kurup başınızı ağrıtabiliyor. Forumda bir sürü konu var bunun hakkında. Artı 0 Eksi
El ile güncelleyin, bunları programlara emanet etmenizi asla önermem. Bu tarz programlar yanlış driver kurup başınızı ağrıtabiliyor. Forumda bir sürü konu var bunun hakkında.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #3 Windows'un kendisi güncelliyor ancak en güncelini değil sen Driver Booster'ı yüklersen tüm parçaların güncelini bulu p yükleyecektir. Artı -2 Eksi
Windows'un kendisi güncelliyor ancak en güncelini değil sen Driver Booster'ı yüklersen tüm parçaların güncelini bulu p yükleyecektir.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 3 Ekim 2020 #4 Windows 10'da genel olarak donanım sürücülerini yüklüyor ama size tavsiyem o tarz programlar yerine el ile belirleyerek güncelleme yapmanız. Artı 0 Eksi
Windows 10'da genel olarak donanım sürücülerini yüklüyor ama size tavsiyem o tarz programlar yerine el ile belirleyerek güncelleme yapmanız.
KS KS S Sett Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #5 SkyRose dedi: El ile güncelleyin, bunları programlara emanet etmenizi asla önermem. Bu tarz programlar yanlış driver kurup başınızı ağrıtabiliyor. Forumda bir sürü konu var bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... JRScarface dedi: Windows 10'da genel olarak donanım sürücülerini yüklüyor ama size tavsiyem o tarz programlar yerine el ile belirleyerek güncelleme yapmanız. Genişletmek için tıkla... Hangi driverleri yüklemem gerekli ve nasıl yükleyebilirim? Artı 0 Eksi
SkyRose dedi: El ile güncelleyin, bunları programlara emanet etmenizi asla önermem. Bu tarz programlar yanlış driver kurup başınızı ağrıtabiliyor. Forumda bir sürü konu var bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... JRScarface dedi: Windows 10'da genel olarak donanım sürücülerini yüklüyor ama size tavsiyem o tarz programlar yerine el ile belirleyerek güncelleme yapmanız. Genişletmek için tıkla... Hangi driverleri yüklemem gerekli ve nasıl yükleyebilirim?
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 3 Ekim 2020 #6 Aida64 ile model ve markaları öğrenerek sitelerinden indirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS S Sett Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #7 JRScarface dedi: Aida64 ile model ve markaları öğrenerek sitelerinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın tam olarak anlayamadım da demek istediğim aygıt yöneticinden nelere bakıp driverini indirmem gerekli Artı 0 Eksi
JRScarface dedi: Aida64 ile model ve markaları öğrenerek sitelerinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın tam olarak anlayamadım da demek istediğim aygıt yöneticinden nelere bakıp driverini indirmem gerekli