Windows 10 format sonrası yapılacaklar nelerdir?

TufanTsubasa

Decapat
Herkese merhaba, arkadaşlar bir şey soracağım ama lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın.
Ben Windows 10 format atacağım ama attıktan sonra hangi programları kurmalıyım? Chipset kurulumu vs. hiçbir şeyi bilmiyorum. Bir yardım edin de sorunsuz kurayım.

İşlemcim i5 9600K.
Anakartım Z390 PRO GAMING TUF ASUS.
Ekran kartım 2060S ASUS.

İnternete bakıyorum işlemci chipseti, anakart chipseti falan kurun diyorlar. Bilmem ne programıyla otomatik kurar diyorlar hiçbir şey bilmiyorum, bilenler lütfen yardım etsin.

Not: Technopat YouTube hesabından baktım baktım hep AMD işlemciler ana kartlar için gösterilmiş ASUS Intel işlemci ve anakartlar için bulamadım o yüzden konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar bir şey soracağım ama lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın.
Ben Windows 10 format atacağım ama attıktan sonra hangi programları kurmalıyım? Chipset kurulumu vs. hiçbir şeyi bilmiyorum. Bir yardım edin de sorunsuz kurayım.

İşlemcim i5 9600K.
Ekran kartım 2060S ASUS.

İnternete bakıyorum işlemci chipseti, anakart chipseti falan kurun diyorlar. Bilmem ne programıyla otomatik kurar diyorlar hiçbir şey bilmiyorum, bilenler lütfen yardım etsin.

Not: Technopat YouTube hesabından baktım baktım hep AMD işlemciler ana kartlar için gösterilmiş ASUS Intel işlemci ve anakartlar için bulamadım o yüzden konu açtım.

Anakart ekran kartı programı NVIDIA GeForce antivürüs programı. Intel'in kendi sitesinde var indirmen gereken driverlar işlemicini yaz internete çıkıyor.

Anakart ekran kartı programı NVIDIA GeForce antivürüs programı. Intel'in kendi sitesinde var indirmen gereken driverlar işlemicini yaz internete çıkıyor.

Anakart yazınca ASUS'un destek sayfasında birçok şey çıkıyor ayrıca Intel'in sitesinde de çıkıyor eğer zahmet olmazsa bir SS atabilir misin indirmem gerekenleri sadece anakart ile Intel'in olsa yeter diğerlerini biliyorum.
Arkadaşlar birçok şey çıkıyor sitesinde hiç bilmiyorum size zahmet müsait birisi SS atabilir mi?

İşlemcim i5 9600K.
Ekran kartım 2060S ASUS.

Recep Baltaş'ın bununla alakalı videosu var izle anlatıyor hepsini ayrıntılı olarak. Ama bios güncellemesini bilen birine götür yani bir bilgisayarcıya götür yapsın. Sen oynama bios sürümüyle çünkü her markada farklılıklar olabiliyor. Uğraşma bozarsın servise yollamak zorunda kalırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Baltaş'ın bununla alakalı videosu var izle anlatıyor hepsini ayrıntılı olarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izledim ama Intel işlemci ve ASUS anakart chipsetlerini bulamadım daha doğrusu giriyorum sitelerine 10 larca driver var bilemedim müsait biri yok mu SS atarak gösterseniz onları yüklesem?
Intel sitesinden bir program indirdim böyle diyor eksikleri göstermesi için.
ASUS sitesinde ise bunlar çıkıyor hepsini mi indirmeliyim?
Bilgili bir moderatör yok mu?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 1.png
    1.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 2.png
    2.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 3.png
    3.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı