Windows 10 Format Sonrası Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Ayarlar->Gizlilik->Sol taraftan aşağıya inin arka plan uygulamalarına gelin,oradan kapatın.
Xbox için arama çubuğuna oyun yazın. Oradan oyun çubuğu ve yakalamalar sekmesindekileri kapatın.
Dostum sırf sana teşekkür etmek için alttaki konuyu açtım. Arka plandaki uygulamaları kapatınca nerdeyse 2 kat hızlandı pc. Yalnız şu Xbox olayını yapamadım. Daha detaylı anlatma şansın var mı? Zaten 2 şey çıkıyor. Tam hangilerini kapatıcaz? Ve w10 için kapatmamız gereken başka bir şey var mı? Defender'ı kapattım. O da hızlandırdı.

Ben teşekkür ederim dostum.
1. Kısım: Screenshot Oyun yazıp oyun modu ayarları kısmına tıklayın.
2. Kısım: Screenshot Oyun çubuğuna gelip bu tikleri kaldırın.
3. Kısım: Screenshot Yakalamalara gelip yine tiki kaldırın bu kadar.
Allah razı olsun. Bunu da yaptım. W10'da başka kapatılacak bir şey var ise makbüle geçer<3 :D Güncellemeleri kapatayım mı mesela?

Allah razı olsun. Bunu da yaptım. W10'da başka kapatılacak bir şey var ise makbüle geçer<3 :D Güncellemeleri kapatayım mı mesela?
Yok hayır en yeni güncellemeleri alın hep ve Windows Defender'ı kapatmanızı da önermem. Performans artışı yaşayacağım derken virüs girerse o performanstan da daha fazla kayıp yaşarsınız bilginize :)

Yok hayır en yeni güncellemeleri alın hep ve Windows Defender'ı kapatmanızı da önermem. Performans artışı yaşayacağım derken virüs girerse o performanstan da daha fazla kayıp yaşarsınız bilginize :)
Dostum aşırı farkediyor ya. Yoksa kapatmazdım. Zaten bilmediğim bir şey indirmiyorum, hatta hiçbir şey indirmiyorum. O yüzden rahatım. :D

W10 ile ile beraber gelen gereksiz uygulamaları kaldırabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda recep bey gösteriyor.

Oooo baya iş varmış gerçekten çok yararlı bir konu, emeği geçenlere teşekkürler
Dostum aşırı farkediyor ya. Yoksa kapatmazdım. Zaten bilmediğim bir şey indirmiyorum, hatta hiçbir şey indirmiyorum. O yüzden rahatım. :D
O zaman defenderi ve antivirüsü kapat gitsin, ben yıllardır öyle kullandım bir şey olduğu yok, bilinmedik yerlere girmediğin müddetçe 🙂

Antivirüs ve çerez temizleyici :)
Driverler

Bir sorun oldu ya, hız arttı fakat renk kalitesi düştü bende, neden kaynaklandı bilmiyorum ama format çekmem lazım, sadece XBOX' ın kaydetmesini devre dışı bırakmam yeterli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı