Windows 10 formatı atarken elektrik kesildi

Tharmasisian

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel CS:GO Oyuncusu
Arkadaşlar yaklaşık 3.5 saat önce windows7 den windows 10 formatına başladım. Başta çok iyi gidiyordu ve bi anda elektrikler kesildi şuan windows 7 yi açarken sadece logo var. Formata devam etmeye çalışıyorum 2 saattir aynı bir çözüm lütfen :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bilgisayarı güvenli modda açabiliyorsan yada sistem kurtarma modunda açabiliyorsan aç. Güvenli modda açılırsa komut istemli olarak aç ve dir komutu ile setup.exe'yi bulup "start "yol" " şeklinde setup.exe'yi çalıştır. Sistem kurtarma modunda açabiliyorsan ben bug bulmuştum. Bir metin hatası vericek sana sonra ayrıntılı göster ve kaydet mi ne ona benzer bi seçenek vardı. Ona tıkladığında HDD nin içerisinde sana .txt dosyasını nereye kaydetmek istediğini soruyordu. Kaydetmektense Cd den direk setup.exe'nin üzerine gelip sağ klik yap deyip açabilirsiniz. Ben öyle kurtarmıştım bir arkadaşta :D. Saygılar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı