talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 SSD'ye Windows 10 kuracağım ama SSD bicimlenmiyor diğer MB yazan sürücüler silinmiyor. HDD'deki MB yazan sürücüler silindi. SSD'ye Windows 10 kurmam için ne yapmam gerek şu an?
SSD'ye Windows 10 kuracağım ama SSD bicimlenmiyor diğer MB yazan sürücüler silinmiyor. HDD'deki MB yazan sürücüler silindi. SSD'ye Windows 10 kurmam için ne yapmam gerek şu an?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Windows kurulumunda disklerin olduğu yerde Shift+F10 tuşlarına basılı tutun. CMD açılacak. Şu komutları girin. diskpart. list disk. select disk (numarası). clean. Son düzenleme: 7 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Windows kurulumunda disklerin olduğu yerde Shift+F10 tuşlarına basılı tutun. CMD açılacak. Şu komutları girin. diskpart. list disk. select disk (numarası). clean.
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 MuhammedA dedi: Windows kurulumunda disklerin olduğu yerde Shift+F10 tuşlarına basılı tutun. CMD açılacak. Şu komutları girin. Diskpart. List disk. Selcet disk (numarası). Clean. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Windows kurulumunda disklerin olduğu yerde Shift+F10 tuşlarına basılı tutun. CMD açılacak. Şu komutları girin. Diskpart. List disk. Selcet disk (numarası). Clean. Genişletmek için tıkla...
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 Clean deyip enter a basın. Sonra yükleme ekranına bir kere geri gidip öyle yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 MuhammedA dedi: Şimdi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler oldu şu an MuhammedA dedi: Clean deyip enter a basın. Sonra yükleme ekranına bir kere geri gidip öyle yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sürücü 0a yeni diyip mi kuracağım yoksa yeni demeden sadece tıklayıp kur mu diyecegim Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Şimdi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler oldu şu an MuhammedA dedi: Clean deyip enter a basın. Sonra yükleme ekranına bir kere geri gidip öyle yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sürücü 0a yeni diyip mi kuracağım yoksa yeni demeden sadece tıklayıp kur mu diyecegim
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #6 Yeni deyin. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #7 MuhammedA dedi: Yeni deyin. Genişletmek için tıkla... Yeni seçeneğine bastım ama komutları yazmadan önceki halinin aynısı oldu. Boş alan yine 16 GB ye düştü Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Yeni deyin. Genişletmek için tıkla... Yeni seçeneğine bastım ama komutları yazmadan önceki halinin aynısı oldu. Boş alan yine 16 GB ye düştü
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #8 Gelen sürücüleri silin. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #9 MuhammedA dedi: Gelen sürücüleri silin. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor . Sile basiyorum ama silinmiyor aynı kalıyor. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Gelen sürücüleri silin. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor . Sile basiyorum ama silinmiyor aynı kalıyor.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #10 talhacinar dedi: Silinmiyor . Sile basiyorum ama silinmiyor aynı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi bu sürücüler bilgisayarınızın düzgün çalışması için gerekli. Artı 1 Eksi
talhacinar dedi: Silinmiyor . Sile basiyorum ama silinmiyor aynı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi bu sürücüler bilgisayarınızın düzgün çalışması için gerekli.