talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 SSD'ye Windows 10 kuracağım ama SSD bicimlenmiyor diğer MB yazan sürücüler silinmiyor. HDD'deki MB yazan sürücüler silindi. SSD'ye Windows 10 kurmam için ne yapmam gerek şu an?
SSD'ye Windows 10 kuracağım ama SSD bicimlenmiyor diğer MB yazan sürücüler silinmiyor. HDD'deki MB yazan sürücüler silindi. SSD'ye Windows 10 kurmam için ne yapmam gerek şu an?
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #11 MuhammedA dedi: Tahmin ettiğim gibi bu sürücüler bilgisayarınızın düzgün çalışması için gerekli. Genişletmek için tıkla... Boş alan 15.9 GB gösterdiği için kurulamıyor sil dediğim de ise silinmiyor bicimlendirmiyorda yeni demeden kuramaz miyim Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Tahmin ettiğim gibi bu sürücüler bilgisayarınızın düzgün çalışması için gerekli. Genişletmek için tıkla... Boş alan 15.9 GB gösterdiği için kurulamıyor sil dediğim de ise silinmiyor bicimlendirmiyorda yeni demeden kuramaz miyim
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #12 Eğer %100 boş alan istiyorsanız yeni demenize gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #13 MuhammedA dedi: Eğer %100 boş alan istiyorsanız yeni demenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Clean yapınca gpt deki yıldız gitti bununla ilgili olabilir mi Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Eğer %100 boş alan istiyorsanız yeni demenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Clean yapınca gpt deki yıldız gitti bununla ilgili olabilir mi
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #14 MuhammedA dedi: Windows kurulumunda disklerin olduğu yerde Shift+F10 tuşlarına basılı tutun. CMD açılacak. Şu komutları girin. diskpart. list disk. select disk (numarası). clean. Genişletmek için tıkla... Bunların aynısı yapın ek olarak şu komudu da girin. convert gpt Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Windows kurulumunda disklerin olduğu yerde Shift+F10 tuşlarına basılı tutun. CMD açılacak. Şu komutları girin. diskpart. list disk. select disk (numarası). clean. Genişletmek için tıkla... Bunların aynısı yapın ek olarak şu komudu da girin. convert gpt
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #15 MuhammedA dedi: Bunların aynısı yapın ek olarak şu komudu da girin. convert gpt Genişletmek için tıkla... talhacinar dedi: Genişletmek için tıkla... Ve her seferinde tekrardan içini dolu gosteriyor Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Bunların aynısı yapın ek olarak şu komudu da girin. convert gpt Genişletmek için tıkla... talhacinar dedi: Genişletmek için tıkla... Ve her seferinde tekrardan içini dolu gosteriyor
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #16 Convert mbr daha sonra convert gpt. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #17 MuhammedA dedi: Convert mbr daha sonra convert gpt. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #18 select disk 0. clean. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #19 MuhammedA dedi: select disk 0. clean. Genişletmek için tıkla... Clean diyorum temizliyor sonra gpt olmuyor sonra MBR yap diyorum sonra gpt yap diyorum sonra içini tekrar dolu gosteriyor Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: select disk 0. clean. Genişletmek için tıkla... Clean diyorum temizliyor sonra gpt olmuyor sonra MBR yap diyorum sonra gpt yap diyorum sonra içini tekrar dolu gosteriyor
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #20 MBR seçin CMD'yi kapatın. Sonra yeni diskleri silin. Artı 0 Eksi