talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 SSD'ye Windows 10 kuracağım ama SSD bicimlenmiyor diğer MB yazan sürücüler silinmiyor. HDD'deki MB yazan sürücüler silindi. SSD'ye Windows 10 kurmam için ne yapmam gerek şu an?
SSD'ye Windows 10 kuracağım ama SSD bicimlenmiyor diğer MB yazan sürücüler silinmiyor. HDD'deki MB yazan sürücüler silindi. SSD'ye Windows 10 kurmam için ne yapmam gerek şu an?
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #51 MuhammedA dedi: F9'a bas. Genişletmek için tıkla... F9a basınca system informstion aciliyor MuhammedA dedi: F9'a bas. F9'a bas YES i işaretle kaydet çık.kaydet çık yapıyım yani Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: F9'a bas. Genişletmek için tıkla... F9a basınca system informstion aciliyor MuhammedA dedi: F9'a bas. F9'a bas YES i işaretle kaydet çık.kaydet çık yapıyım yani Genişletmek için tıkla...
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #52 Exıta basıp çıkın. Windows kurulumunu tekrar açın. talhacinar dedi: F9a basınca system informstion aciliyor Genişletmek için tıkla... Yok. Artı 0 Eksi
Exıta basıp çıkın. Windows kurulumunu tekrar açın. talhacinar dedi: F9a basınca system informstion aciliyor Genişletmek için tıkla... Yok.
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #53 MuhammedA dedi: F9'a bas. F9'a bas YES i işaretle kaydet çık.kaydet çık yapıyım yani Genişletmek için tıkla... Sürücü ekranina geldim Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: F9'a bas. F9'a bas YES i işaretle kaydet çık.kaydet çık yapıyım yani Genişletmek için tıkla... Sürücü ekranina geldim
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #54 Yeniye bas. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #55 MuhammedA dedi: Yeniye bas. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücü seciliyken sürücü 0 şuan ayrilmis bir sekilde talhacinar dedi: Hangi sürücü seciliyken sürücü 0 şuan ayrilmis bir sekilde Genişletmek için tıkla... Ama boş değil talhacinar dedi: Hangi sürücü seciliyken sürücü 0 şuan ayrilmis bir sekilde Genişletmek için tıkla... Ama boş değil Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Yeniye bas. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücü seciliyken sürücü 0 şuan ayrilmis bir sekilde talhacinar dedi: Hangi sürücü seciliyken sürücü 0 şuan ayrilmis bir sekilde Genişletmek için tıkla... Ama boş değil talhacinar dedi: Hangi sürücü seciliyken sürücü 0 şuan ayrilmis bir sekilde Genişletmek için tıkla... Ama boş değil
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #56 Temizleye bas ya da fotoğraf at. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #57 MuhammedA dedi: Temizleye bas ya da fotoğraf at. Genişletmek için tıkla... Hayır içi dolu talhacinar dedi: Hayır içi dolu Genişletmek için tıkla... Biçimlendir dedim uzun sürüyor talhacinar dedi: Hayır içi dolu Biçimlendir dedim uzun sürüyor Genişletmek için tıkla... Biçimlendirdim hala içi dolu Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Temizleye bas ya da fotoğraf at. Genişletmek için tıkla... Hayır içi dolu talhacinar dedi: Hayır içi dolu Genişletmek için tıkla... Biçimlendir dedim uzun sürüyor talhacinar dedi: Hayır içi dolu Biçimlendir dedim uzun sürüyor Genişletmek için tıkla... Biçimlendirdim hala içi dolu
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #58 Silmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS talhacinar Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #59 MuhammedA dedi: Silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Artı 0 Eksi
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #60 Fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi