Windows 10 formatı nasıl atılıyor?

bugraq

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Benim Windows 10 bir bilgisayarım var ve ben format atmak istiyorum, Windows 10 gerçek değil, sahte.
Nasıl format atabilirim sıkıntı çıkmadan? Rica etsem anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ayarlarından ulaşabileceğiniz Bu bilgisayarı sıfırla seçeneği ile sıfırlayabilirsiniz bilgisayarınızı. Temiz kurulum yapacaksanız;
Ayrıca lisans edinmeyi de ihmal etmeyin.

N11 gibi yerlerde cok uygun fiyatlara OEM lisanslar satilmakta. Onlardan alabilirsiniz. Saticiya yapilan yorumlara ve saticinin puanina dikkat edin, yeter :)

Ardindan Rufus ve Windows 10 ISO dosyalarini indirip Rufus'u bir USB bellege yazdiriyorsunuz.

Sisteminiz UEFI destekliyse GPT ve UEFI'yi secin. UEFI destekli degilse BIOS ve MBR'yi secin.

Kurulumdan sonra Windows Update'den tum guncellemeleri alin ve sisteminize ait suruculeri el ile yukleyin. Driver Booster gibi yazilimlar kullanmayin.

Kaliteli bir antivirus yazilimi kullanin. Korsan olanlari sakin kullanmayin! Ben Kaspersky kullaniyorum.

Korsan yuklemekten kacinin. Sisteminizi etkinlestirirken KMSpico tarzi yazilimlar kullanmayin.

Son olarak da, sisteminizi bir bilgisayarciya format attirmayin. Isini hakkiyla yapanlara sozum yok. Ama cogu bilgisayarci sisteme yok 32 bit kuruyor, yok KMSpico kullaniyor, yok viruslu kuruyor...

Asagidaki rehberlerden de faydalanabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı