Ethernet kablosunu takın sürücüleri tanısın bekleyin. Aygıt yöneticisini takip edin. Resim atın oradan.Deniyorum
Bunu kurduktan sonra ne yapmam gerekir.
Ethernet kablosunu takın sürücüleri tanısın bekleyin. Aygıt yöneticisini takip edin. Resim atın oradan.Deniyorum
Bunu kurduktan sonra ne yapmam gerekir.
Ethernet kablosunu takın sürücüleri tanısın bekleyin. Aygıt Yöneticisi'ni takip edin. Resim atın oradan.
Rufus ile yazdırabilirsiniz.İndirsin yazdırayım kursun hemen resim ekleyeceğim.
Ethernet kablosunu takın sürücüleri tanısın bekleyin. Aygıt Yöneticisi'ni takip edin. Resim atın oradan.
Bekleyin ve aygıt yöneticisinde ağ kısmının resmini atın bu arada.Windows Update ile mi güncelleyeyim yoksa beklemem mi gerekiyor.
Bekleyin ve aygıt yöneticisinde ağ kısmının resmini atın bu arada.
@umuthackers123
Yarın iş var hocam hadi resim ver en azından Wi-Fi'ya ait bir şey var mı bakalım.
@umuthackers123
Abicim valla nasıl hacker'sın. Umutsuz vaka hacker diyelimAz kaldı kurulmasına hemen atacağım.
Abicim vallahi nasıl hacker'sın. Umutsuz vaka hacker diyelim![]()
@553974İsim öyleneyse geç oldu elektrik yoktu ya.
Bilgisayarı kapatıp açmak durumunda kaldım ve ne yazık ki biraz yüklemiş.
Hocam burada mıydınız bilgisayar içn bekliyorum.
Kusura bakmayın cezalı olduğum için yazamadım. İlginç aynı durum. Windows 11de aynı durum olur muydu acaba?İsim öyleneyse geç oldu elektrik yoktu ya.
Bilgisayarı kapatıp açmak durumunda kaldım ve ne yazık ki biraz yüklemiş.
Hocam burada mıydınız bilgisayar içn bekliyorum.
@553974
Peki servise gidiyor yarın iyi sosyaller.
Kusura bakmayın cezalı olduğum için yazamadım. İlginç aynı durum. Windows 11'de aynı durum olur muydu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.