Windows 10 formatlamada Rufus'a gerek var mi?

Npc06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Rufus kullanmaya gerek var mi siz olsaydınız Rufus kullanır mıydınız?

Windows içerisindende sıfırlama yapabiliyorsun. Ama eğer Windows sürümü değiştireceksen Rufus'la format USB'si oluşturup yap.

Merhaba. Rufus kullanmaya gerek var mi siz olsaydınız Rufus kullanır mıydınız?
Hocam kısaca şöyle açıklayabilirm. Rufus, USB sürücülerini önyüklenebilir hale getirmek için hızlı, kolay ve verimli bir araçtır. Özellikleri arasında kullanıcı dostu arayüz, Windows ve Linux desteği, UEFI ve BIOS uyumluluğu, yüksek hızda işlem yapabilme ve taşınabilirlik bulunur. Ayrıca, ücretsiz ve açık kaynaklı olması, teknik bilgi gerektirmeyen bir çözüm sunar. Bu sebeplerle Rufus, USB önyükleme için en iyi araçlardan biri olarak tercih edilir.

Rufus kullanabilirsiniz.
Ben daha çok Ventoy kullanıyorum çünkü ISO yazdırmadan ISO'ları kullanabiliyorsunuz ayrıyeten flash bellek sadece ISO'ya özel olmuyor resim video gibi verilerde depolanmaya devam edebiliyor.
Biraz daha açabilir misiniz Ventoy'u. Ben de 10-15 ISO içeren bir USB hazırlamak istiyorum ve taktığımda listeden hangisini seçersem onla başlamasını istiyorum. Windows sürümlerini atacağım da içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…