Hocam kısaca şöyle açıklayabilirm. Rufus, USB sürücülerini önyüklenebilir hale getirmek için hızlı, kolay ve verimli bir araçtır. Özellikleri arasında kullanıcı dostu arayüz, Windows ve Linux desteği, UEFI ve BIOS uyumluluğu, yüksek hızda işlem yapabilme ve taşınabilirlik bulunur. Ayrıca, ücretsiz ve açık kaynaklı olması, teknik bilgi gerektirmeyen bir çözüm sunar. Bu sebeplerle Rufus, USB önyükleme için en iyi araçlardan biri olarak tercih edilir.Merhaba. Rufus kullanmaya gerek var mi siz olsaydınız Rufus kullanır mıydınız?
Biraz daha açabilir misiniz Ventoy'u. Ben de 10-15 ISO içeren bir USB hazırlamak istiyorum ve taktığımda listeden hangisini seçersem onla başlamasını istiyorum. Windows sürümlerini atacağım da içine.Rufus kullanabilirsiniz.
Ben daha çok Ventoy kullanıyorum çünkü ISO yazdırmadan ISO'ları kullanabiliyorsunuz ayrıyeten flash bellek sadece ISO'ya özel olmuyor resim video gibi verilerde depolanmaya devam edebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.