Windows 10 Formatta D bölümünün Silinmemesi

_Samet_

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Su an sistemim Windows 8.1 64 bit Orijinal. Öncelikle Windows 10 bildirimi aldım yüklemeye hazır bekliyor. Amacım ise şu: Yükseltme yaparken normal format atarken ki gibi C kısmını silip temiz bir kurulum yapıp D kısmını ise korumak yani silinmesini önlemek. Bunu yaparken de Lisansımın gitmesini istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Mikail Fidan

Zaten D bölümünü yükseltme sırasında ellemiyor. Herhangi bir endişeye gerek yok. Lisansın da gitmiyor bir yere. Rezervasyon yapmışsın zaten geç direkt Windows 10'a.
cevabın ıcın cok tesekkur ederım, pekı yukseltme yapınca C bölümü oldugu gibi duracak mı yoksa programlar felan oyunlar felanda gıdecek mı ? C tertemiz olsun ama D bölümü oldugu gibi kalsın istiyorum

Windows 10 a geçerken tüm dosyaları koru ya da koruma gibi bir seçenek var onu işaretleyebilirsiniz.

O zaman hiçbir ayar ve uygulamayı koruma diyerek temiz kurulum gibi yapabilirsin. Açıldığı zaman da Windows.old klasörünü silersin olur biter.

"hiçbir ayar ve uygulamayı koruma" Seçeneğini işaretler isem C kısmı tamamen gider D bölümü olduğu gibi kalır.. Doğru Anladım demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…