Windows 10 Formatta D bölümünün Silinmemesi

_Samet_

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Su an sistemim Windows 8.1 64 bit Orijinal. Öncelikle Windows 10 bildirimi aldım yüklemeye hazır bekliyor. Amacım ise şu: Yükseltme yaparken normal format atarken ki gibi C kısmını silip temiz bir kurulum yapıp D kısmını ise korumak yani silinmesini önlemek. Bunu yaparken de Lisansımın gitmesini istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Mikail Fidan

Zaten D bölümünü yükseltme sırasında ellemiyor. Herhangi bir endişeye gerek yok. Lisansın da gitmiyor bir yere. Rezervasyon yapmışsın zaten geç direkt Windows 10'a.
cevabın ıcın cok tesekkur ederım, pekı yukseltme yapınca C bölümü oldugu gibi duracak mı yoksa programlar felan oyunlar felanda gıdecek mı ? C tertemiz olsun ama D bölümü oldugu gibi kalsın istiyorum

O zaman hiçbir ayar ve uygulamayı koruma diyerek temiz kurulum gibi yapabilirsin. Açıldığı zaman da Windows.old klasörünü silersin olur biter.

"hiçbir ayar ve uygulamayı koruma" Seçeneğini işaretler isem C kısmı tamamen gider D bölümü olduğu gibi kalır.. Doğru Anladım demi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı