Windows 10 formattan sonra boş alan azaldı

Nickq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

Geçenler 32 GB SSD'si olan bir Notebook'a Rufus üzerinden format attım. Format tamamlandıktan sonra‚ normalden çok daha az boş alan kaldı. Windows.old klasörünü'de bulamadım. Benim düşüncem Updateler'le birlikte‚ işletim sisteminin kapladığı alanın arttığı yönünde. Eğer böyleyse ne yapmamı önerirsiniz?

Merhaba.

Geçenler 32 GB SSD'si olan bir Notebook'a Rufus üzerinden format attım. Format tamamlandıktan sonra‚ normalden çok daha az boş alan kaldı. Windows.old klasörünü'de bulamadım. Benim düşüncem Updateler'le birlikte‚ işletim sisteminin kapladığı alanın arttığı yönünde. Eğer böyleyse ne yapmamı önerirsiniz?

Selam hocam.

Bu sorunun çözümü için: Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendire girin. Sonra alt kısımda oluşturulmamış diskin üzerine gelin. Her şeye Next veya evet deyin. Sorunun kesin çözümüdür iyi günler.

Merhaba.

Formatı nasıl attın?
Ne kadar boş bir yerden söz ediyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı