Windows 10 formattan sonra düşük performans veriyor

penthos77

Femtopat
Daha fazla  
Düzgün bir şekilde format atamıyorum, dostlar. USB'ye Windows 10 güncel sürümü yazıyorum. Diskleri biçimlendiriyorum. BIOS, driver güncellemelerini kendi sitesinden indirip kuruyorum. Oyunlarda takılma, FPS düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Her şeyi doğru yapmama rağmen sorunsuz oyun oynayamıyorum. Kasam yeni, 2 haftalık, bozulması imkansız. Zaten ilk geldiğinden Windows kurulu geldi. Sonradan FPS düşüşü oldu. Driver güncellemesini hatalı yapmışım, formatladım. Bana yardımcı olacak biri var mı ya da kime formatlatmalıyım bilgisayarı?

PES 21, GTA 5 gibi oyunlarda.

Hocam bu rehberde verdiğiniz linkte 466.27 sürümünü gösteriyor. Ancak GeForce Experience'nin sitesinden aratınca 471.11 gözüküyor.
Pes 21 hakkında pek birşey söyleyemeyeceğim fakat GTA 5 de GPU kullanımı sorunu birçok arkadaşım var.

PES 21 hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim fakat GTA 5 de GPU kullanımı sorunu birçok arkadaşım var.

GTA 5'te büyük ihtimal stabilizasyon sorunu var. PES 21 güncel olmayan sürücülerde sorun çıkarabiliyor. Neyse, dün formatladım tekrar. Bu sefer chipset ve ekran kartı driverımı güncelledim. Bundan önce Windows Update zorunlu güncelleştirmeleri yaptım tabii ki. İniyor şu an oyun, az önce CS oynadım. İlk girişimde birkaç kere anlık takılma oldu ama sonra gittikçe düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani FPS düzeldi. Ne kadar alıyorsun? Sorun bende de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…