Laptopumda 1909 sürümü kuruluydu arama butonu bozulunca format attım. Tekrar 1909 kurdum ama Windows etkinleşmedi. Belki 1909 sıkıntılıdır dedim 1809 kurdum fakat yine etkinleşmiyor. Tüm driverleri ve güncellemeleri yaptım.
Windows'un sunucularında sıkıntı olabilir mi? Dün arama kısmı çökmüştü.
15-20 TL lisanlardan aldıysan lisansın iptal olmuş olabilir. Bilgisayarında orijinal lisans varsa, alt tarafında ürün anahtarı olması lazım. Ürün anahtarını değiştirip, bilgisayarın altında ki Windows lisansını girerek etkinleştirmeyi dene.
15-20 TL lisanlardan aldıysan lisansın iptal olmuş olabilir. Bilgisayarında orijinal lisans varsa, alt tarafında ürün anahtarı olması lazım. Ürün anahtarını değiştirip, bilgisayarın altında ki Windows lisansını girerek etkinleştirmeyi dene.
Evet normalde böyle gözüküyordu hesabı bağladığım zaman eski formattan önceki cihaz adı gözüküyor bu cihaz etkinleşmiyor. Windows 10 home kuruyorum tekrar anahtar alıcam galiba.
25 TL'lik keyler yasa dışı yollar ile elde edilmiş keyler. Microsoft bunu anladığında bu keyler devre dışı kalıyor. Normalde Windows'un fiyatları 1000 TL'nin üzerinde. Yeni bir key girmen gerekiyor. Aldığın kişiyle iletişime geç. Belki başka key verir.