Windows 10 Formattan Sonra Etkinleşmiyor

WightPro

Hectopat
Laptopumda 1909 sürümü kuruluydu arama butonu bozulunca format attım. Tekrar 1909 kurdum ama Windows etkinleşmedi. Belki 1909 sıkıntılıdır dedim 1809 kurdum fakat yine etkinleşmiyor. Tüm driverleri ve güncellemeleri yaptım.

Windows'un sunucularında sıkıntı olabilir mi? Dün arama kısmı çökmüştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal Windows 10'a mı sahiptiniz?

15-20 TL lisanlardan aldıysan lisansın iptal olmuş olabilir. Bilgisayarında orijinal lisans varsa, alt tarafında ürün anahtarı olması lazım. Ürün anahtarını değiştirip, bilgisayarın altında ki Windows lisansını girerek etkinleştirmeyi dene.

2 Senedir kullanıyordum sıkıntı yoktu. 2 ayda bir format atardım etkinleşirdi normalde. 25TL'lik OEM Key almıştım

Hotmail hesabınızla bağlı mıydı anahtarınız? Bunun gibi:

Bu genel anahtarı bi dener misiniz?
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

2 senedir kullanıyordum sıkıntı yoktu. 2 ayda bir format atardım etkinleşirdi normalde. 25TL lik oem key almıştım
25 TL'lik keyler yasa dışı yollar ile elde edilmiş keyler. Microsoft bunu anladığında bu keyler devre dışı kalıyor. Normalde Windows'un fiyatları 1000 TL'nin üzerinde. Yeni bir key girmen gerekiyor. Aldığın kişiyle iletişime geç. Belki başka key verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…