Arkadaşlar, YouTube'da bir video gordum ve sistem gerektiginden daha az performans veriyor. Ben de bu videodaki ayarları yapacagim. Zahmet olmazsa videoyu izleyip PC'ye zarar verip vermeyecegini ve cidden oyunlarda FPS'imi arttirir mi soylerseniz sevinirim. Sistemi de yazayım belki lazim olur.
Windows 10 Lite veya Performance Edition adı altındaki sürümleri kurarak performans artışı sağlayabilirsin. Videoda yapılan şeylerin neredeyse hiçbir etkisi yok.
Arkadaşlar, YouTube'da bir video gordum ve sistem gerektiginden daha az performans veriyor. Ben de bu videodaki ayarları yapacagim. Zahmet olmazsa videoyu izleyip PC'ye zarar verip vermeyecegini ve cidden oyunlarda FPS'imi arttirir mi soylerseniz sevinirim. Sistemi de yazayım belki lazim olur.
Hocam hızlıca baktım tabii ki 30'dan 150'ye yükseltmez ama biraz artış sağlayacaktır.
Bu arada videoda pek zararlı bir şey göremedim her bilgisayarı çok iyi olmayan insanın yaptığı şeyler.
Bir de standart Windows 10 değil de KingHaZe in yaptığı performans ISO sunu indirirsen ciddi bir performans artışı sağlayacaktır bilgisayarın şu an boşta 2, 2.5 GB RAM yiyorsa 1.3'e kadar düşecektir.