Windows 10 FPS arttırma videosu gerçek midir?

Daha fazla  
Arkadaşlar, YouTube'da bir video gordum ve sistem gerektiginden daha az performans veriyor. Ben de bu videodaki ayarları yapacagim. Zahmet olmazsa videoyu izleyip PC'ye zarar verip vermeyecegini ve cidden oyunlarda FPS'imi arttirir mi soylerseniz sevinirim. Sistemi de yazayım belki lazim olur.
  • AMD FX 8300 3.30GHz 8 çekirdek.
  • Galax GT 1030 2 GB DDR5.
  • 8 GB DDR3 1333MHz RAM.
  • Ezcool 120GB SSD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, YouTube'da bir video gordum ve sistem gerektiginden daha az performans veriyor. Ben de bu videodaki ayarları yapacagim. Zahmet olmazsa videoyu izleyip PC'ye zarar verip vermeyecegini ve cidden oyunlarda FPS'imi arttirir mi soylerseniz sevinirim. Sistemi de yazayım belki lazim olur.
  • 8 GB DDR3 1333MHz RAM.
  • Ezcool 120GB SSD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam hızlıca baktım tabii ki 30'dan 150'ye yükseltmez ama biraz artış sağlayacaktır.

Bu arada videoda pek zararlı bir şey göremedim her bilgisayarı çok iyi olmayan insanın yaptığı şeyler.

Bir de standart Windows 10 değil de KingHaZe in yaptığı performans ISO sunu indirirsen ciddi bir performans artışı sağlayacaktır bilgisayarın şu an boşta 2, 2.5 GB RAM yiyorsa 1.3'e kadar düşecektir.

• 8 GB DDR3 1333MHz RAM.
  • Ezcool 120GB SSD.

Bu sistemle oyunlarda kaç FPS alıyorsun mesela düşükten kasıtın ne? Örneğin CS:GO'da kaç FPS alıyorsun?

Hocam şu listede adını göremedim ondan yazdım.
1652466191602.png

Birde linkini vermedim hocam link vermezsen korsan içeriklerden bahsetmek yasak değil diye biliyorum.

Bunlar zaten yıllardır yaptığımız ayarlar çok bir şey katmaz fakat yine de eskisinden daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı