Windows 10 FPS Düşürüyor Mu?

Harunpekcan

Hectopat
Selamlar. Windows 7 kullanıyorum şu an ve sistemim düşük 3 GB RAM var 2 GB ekran kartı oyunlarda 50 60 FPS alıyorum Windows 10 yaparsam FPS çok düşer mi? (Hata için yapıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
windowsu 7 den 10 yükseltmenle fps düşüşü yaşamassın sadece açılışta biraz daha zaman uzar sistem özelliklerine bağlı olarak
SSD'siz açılış süresi bayağı bir uzuyor aynı konudan bende muzdaribim.

Son düzenleme:
Selamlar. Windows 7 kullanıyorum şu an ve sistemim düşük 3 GB RAM var 2 GB ekran kartı oyunlarda 50 60 FPS alıyorum Windows 10 yaparsam FPS çok düşer mi? (Hata için yapıyorum)
O sistemde Windows 10 tam bir işkence olur. En iyisi ya Windows 7 ile devam edin, ya da Windows 8.1 kurun. FPS düşüşü de yaşayabilirsiniz.
En azından 8 GB RAM olsaydı yine Windows 10 denenebilirdi fakat 3 GB RAM ile Windows 10 hiç tavsiye etmiyorum.

O sistemde Windows 10 tam bir işkence olur. En iyisi ya Windows 7 ile devam edin, ya da Windows 8.1 kurun. FPS düşüşü de yaşayabilirsiniz.
En azından 8 GB RAM olsaydı yine Windows 10 denenebilirdi fakat 3 GB RAM ile Windows 10 hiç tavsiye etmiyorum.

Win 7'de hata var 8.1'de de bir hata var 10iyi olacaktı yapmıyorum yani?

Arkadaşlar Windows 10 2 GB RAM kullanırken Windows 7 500 MB RAM 8.1 1 GB RAM kullanıyor bir düşünün yani FPS nasıl artıp düşüyor.

Windows 10 normalde FPS'i etkilemez fakat sizin sisteminiz için aynı şeyi söyleyemem.

Windows 10 FPS etkilemez mi? Arka planda ki çalışan işlemleri zaten asıl FPS katili. Adam akıllı oyun oynamak istiyorum ama Windows 10'dan başka sistem de kullanmam diyen bir adamın rahat 2-3 saat işletim sistemine ayar çekmesi Tweak yapması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı