Windows 10 Framawork 3.0 ve 3.5 çevrimdışı yükleme

Onurhan KAYI

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ne kadar video izlediysem harfiyen adımları izlediysem de Windows 10 pro framawork .net3.0 ve 3.5 bir türli yükleyemedim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

sadece bunu yapmam yeterli mi ?

yaptım bu hatayı verdi
Adsız.jpg

Öncelikle Usb İle windows 10 kurdum ikinci olarakta İso dosyasını yazıp pc yi formatladığım usb'yi taktım sizin yazdıklarınızı ve videolardakileri tek tek denedim ama her seferinde aynı hatayı aldım. iyi forumlar

Belki internet yokken LimitAccess yazmak gerekiyor. Bu kodu deneyin sürücü harfi yazan yeri USB sürücünüzün harfiyle değiştirin. USB sürücünüzde Sources klasörü ve onun alt klasörü sxs klasürü olduğundan emin olun. Gerekli olduğunu düşünmüyorum ama USB sürücüsündeki kurulum dosyaları kullandığınız Windows sürümüyle aynı olsun. Windows 10 pro kullanıyorsanız. Windows 10 Pro iso kurulum USB'si olsun.
Kod:
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:SürücüHarfi:\sources\sxs /LimitAccess

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı