Windows 10 Framework 3.5 0x80070002 Hatası

kemalevrn

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2017
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'den yüklediğim oyun frame network 3.5 sürümünü istiyor ve yükleme bittiği zaman sistem belirtilen dosyayı bulamadı yazıyor. Hatanın kodu ise 0x80070002. (Fotoğraflarda da mevcut.) Birçok yol denedim. Son çarem sizlersiniz.


başlangıç.png
biti.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz gibi yaptım lakin yine aynı hatayı almaktayım ''Belirtildiği gibi yaptığınızı sanmıyorum.'' sözünüze katılıyorum çünkü 1 kaç gündür cevap yazmam engellenmişti ve cevap yazamamıştım. Bilgisayar konusunda da yeniyim acaba ''D sürücüsüne Windows yüklemesini kopyalamak '' ne demek olduğunu daha sade dille anlatır mısınız ? Orada istenilen C sürücüsünde bulunan Windows klasörünü mü D sürücüsüne kopyalayacağım ? Lütfen yardımcı olunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Usb ile yükledim ama elimde değil. Bilgisayar hastanesinde yüklettim. Crack'li, Orjinal değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde Windows 10 medyası olsaydı onun içinden yükleyebilirdik. Bende var lazım olan kısmı upload edeyim deneyelim.

Dosyayı upload ettim, bir de yükleme script'i oluşturdum. Dosyayı indir sxs klasörünü bi yere çıkar içindeki Yükle dosyasını çalıştır, yönetici izni isteyince evet de. Sonucu bildir.

Framework 3.5 yükleme.zip
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı