Çözüm Windows 10 G3258 Overclock Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Lütfen gereksiz işlemci fanatizmi veya yersiz eleştiriler ile konuyu kirletmeyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çözüm nasıl yapıyor anlamadım bende windows 10 yüklenmiyor boot etmiyor yüklensede overclock yapılmıyor.

şu dosyanın ismini hala değişemedim yardımcı olabilirmisin acaba

Her şeyi harfiyen uyguladım. Bilgisayarıma sorunsuz bir şekilde overclock yaptım. Bilgisayarı açtıktan 5 dakika sonra bilgisayar mavi ekran hatası verip ''Whea_Uncorrectable_error'' adlı bir hata ile karşı karşıya kaldım. Sorun overclock ile alakalı olduğunu düşündüm ve bios ayarlarını sıfırlayınca mavi ekran hatası almadım. Aynı bios ayarları ile (aynı overclock değerleri ile) Windows 8' i kullandım, gayet stabil bir şekilde bilgisayarımı kullanıyordum. Fakat Windows 10 yükleyince bu hata ile karşılaştım. Sizlerden yardım istiyorum.

Burada bahsedilen ayarları hiç yapmanıza gerek yok artık yada en azından bende sorun olmadı, windows 10'u güncel bir şekilde bilgisayarınıza kurun tüm güncellemelerini yapın sorun çıkmıyor artık, en baştaki gibi.

Burada bahsedilen ayarları hiç yapmanıza gerek yok artık yada en azından bende sorun olmadı, windows 10'u güncel bir şekilde bilgisayarınıza kurun tüm güncellemelerini yapın sorun çıkmıyor artık, en baştaki gibi.
Konuyu hortlatmak istemiyorum. Ama Windows 10 sorunsuz ve en güncel sürümünü kullanıyorum. Bütün updatelerini yapmış haldeyim.

Kardeşim dediklerinin hepsini yaptım , 4.2GHz ve 1.250 volt ile overclock yaptım 1 saat stres testi yaptım stabil kaldı fakat şimdi açtığımda aynı şekilde reset atıyor. Bunla kalsa iyi bios ayarlarını defaulta aldığımda yine reset atıyor masaüstüne ulaşamıyorum yardım edermisin ?

selamın aleyküm bunları yaptım ve başarılı oldu. şimdi overclock işlemine nasıl geçeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim ben aşırı overclock istemiyorum en kolay yoldan yardımlarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı