Windows 10 Geç açılıp, geç kapanma sorunu

Akonftt

Decapat
Açılışta Casper yazısı geliyor, Windows'un kendi logosu gelmiyor ve dönen imleç bitiyor sonra Casper yazısı gidiyor yine dönen imleç 10 saniye kadar dönüyor, açılıyor. BIOS ayarlarından hızlandırılamaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılışta Casper yazısı geliyor, Windows'un kendi logosu gelmiyor ve dönen imleç bitiyor sonra Casper yazısı gidiyor yine dönen imleç 10 saniye kadar dönüyor, açılıyor. BIOS ayarlarından hızlandırılamaz mı?
İyi günler. SSD sistemin açılışını hızlandırır eğer yoksa takabilirsiniz. İkinci olarak BIOS dan sistemin açılırken defalarca(3-5)kez kontrol ettiği bileşenlerin kontrol sayısını 1 yapabilirsiniz. Ben 10-15 yıl önce Pentium 4 bilgisayarımın açılış süresini 8 saniyeye indirmiştim.

fast boot açınca windows açılmyor

hayır ssd yok

Komut isteminde sfc /scannow komutunu çalıştırıp dosyaları doğrulayın. Hızlı başlatma açınca Windows'un başlamaması bir sorun. Bunu çözersek sistem açılış hızını da arttırırız.

Benim de eski bilgisayarım Casper laptop. Casper'in yaptığı yazılımsal bir yavaşlık hatası. Kafasına göre hızlanıp yavaşlıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı