Windows 10 Geç Açılma Ve Kasma Sorunu

Deniyorum bitsin yazıyım. Teşekkür yorum için bu arada
Sen dediğimi uyguladın mı? Yapmadıysan devam et kasmasına. Bu dediğim ayarları yapmazsan HDD kullanımıda devam edecek.
Deniyorum şuan uzun sürüyor sanki o son işlem ?
 
Başlangıç uygulamaları yavaşlatabiliyor sistem açılışını. Ben %100 kullanımı için kapattırdım. Başlangıç uygulamalarını göz geçirip düşük olarak ayarlayabilir misin?
Demek istediğinizi anlayamadım neyi düşük olarak ayarlıyayım ? Bi önceki dediğinizi de yaptım biraz fark etti bu arada, açılışta ve %100 disk kullanımında değişim oldu
 
Bilgisayar açılırken CCleaner, IDM ve antivirüs açılıyor ya arkadan onları açılış hızlarını düşürebilirsiniz. Görev yöneticisinde ki başlangıç kısmına gelin orada düşük, orta ve yüksek yazacak onları düşük yapan program var. Bazı üretici firmalarında var. Defrag işlemini de yapın. Açılış hızını SysMain kapattığın için biraz bekletebilir fakat bu sefer ekran açılınca o devamlı bir süre %100 kullanacak. SSD olunca sadece SysMain hariç diğer söylediğim işlemleri de SSD için yapılıyor. Ömrünü erken tamamlamaması ve performans alabilmesi için o ayarlar yinede yapılıyor.

Burada size gereken yerleri söyleyeyim. 4 ve 8 numaradaki işlemleri yapın.
 
Başlangıçta çalışan çoğu uygulamayı kapatmıştım zaten. Dediğiniz konuda ki adımları deniyorum. Ve ayrıca forumda HijackThis Log paylaşımı kısmından log paylaştım belki orada da yardımcı olabilirler. Gelişmeleri bildiririm. Çok teşekkür ederim bu arada
 
Video açarken donma sorununu ben dahil birçok kişi yaşıyor. Donma sorununa gelecek olursak 5400 RPM disk ile anca arşiv yapılır günümüzde Windows'un ağır çalışması normaldir bir SSD alınız.
Video açılırken donma sorunu sadece Chrome tarayıcıda yaşıyorum. Bu da SSD olan bazı bilgisayarlarda duyuyorum. Güncelleme ile çözülecek bir şey. Bilgisayar üzerine kayıtlı 4k video da takılma sorunu olmuyor HDD kullandığım halde.
 
Video açarken donma sorununu ben dahil birçok kişi yaşıyor. Donma sorununa gelecek olursak 5400 RPM disk ile anca arşiv yapılır günümüzde Windows'un ağır çalışması normaldir bir SSD alınız.
Evet bu gidişle almak zorunda kalacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…