Windows 10 Pro 1909 sürümü kullanıyorum. Bugün ne olduysa 5 saniyede kapanan bilgisayarım 1 dakikada anca kapanıyor. Aynı şekilde 1-2 dakikada anca reset atıyor, format atıyorum, düzeliyor ama sonra Update hangi güncellemeyi kuruyorsa sorun tekrar ediyor. Bir türlü kurtulamadım, kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarımda SSD var ve gayet güçlü bir PC.
Aynı hata bende de var yanlız değilmişim. PC'nin açılması yaklaşık 15saniye sürerken kapanması 2-3dakika alıyor. Fakat benim için sorun olmuyordu, geç kapanması bu başlığı görünce benim de dikkatimi çekti .
Son windows güncellemeleri sorunlu. size Tavsiyem 1909 sürümündeki yüklü son güncellemeleri kaldırın ve ayrlardan güncelleştirmeleri bir kaç gün duraklatın.
Windows 10 2004 sürümü çıkmak üzere en fazla 1 hafta sonra hataları giderilmiş yeni sürümü yüklersiniz.
bende öyle yapmak zorunda kaldım yoksa tuhaf tuhaf hatalar veriyor
Bence bir düşük Windows sürümünü kullan 2004 yerine başka kullan aynı sorun bende de vardı bir alt
sürüme geçtim bir sene önceki ne kasma ne donma kaldı.
Anakart üreticinin sitesine git ve oradaki
-Audio sürücüsü
-LAN ethernet sürücüsünü
-Chipset sürücüsünü indir
asla başka bir kaynaktan indirme anakartına uyumlu olanı indir. gerekirse window yeniden kur ve kurulum boyunca internet kablosunu takma sürücülerini USB ye at sürücülerini yükle ardından windows güncellemelerini duraklat sonra kabloyu tak birde bu şekilde dene. bende sonuç verdi
Anakart üreticinin sitesine git ve oradaki
-Audio sürücüsü
-LAN ethernet sürücüsünü
-Chipset sürücüsünü indir
asla başka bir kaynaktan indirme anakartına uyumlu olanı indir. gerekirse window yeniden kur ve kurulum boyunca internet kablosunu takma sürücülerini USB ye at sürücülerini yükle ardından windows güncellemelerini duraklat sonra kabloyu tak birde bu şekilde dene. bende sonuç verdi
Kendi toplama Bilgisayarımı kullanıyorum güncelleme yapmadım ama daha yeni formatladım en son sürümü indirmiştim ondan mütevellet olabilir. Size iyi şanslar bulma konusunda .
Yeni sürüme geçiş yapmadığımdan sorun olup olmadığını bilmiyorum. Ama Wise registry cleaner sistem ayarlama sunduğu ayarları kullanıyorum. Bu ayarları yapmayı deneyebilirsin.
Use Wise Registry Cleaner to clean invalid registry entries, fix Windows registry errors, defragment Windows registry, and keep your PC performing at its best.