Windows 10 geç kapanma sorunu

Klaus1v9

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 Pro 1909 sürümü kullanıyorum. Bugün ne olduysa 5 saniyede kapanan bilgisayarım 1 dakikada anca kapanıyor. Aynı şekilde 1-2 dakikada anca reset atıyor, format atıyorum, düzeliyor ama sonra Update hangi güncellemeyi kuruyorsa sorun tekrar ediyor. Bir türlü kurtulamadım, kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarımda SSD var ve gayet güçlü bir PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata bende de var yanlız değilmişim. PC'nin açılması yaklaşık 15saniye sürerken kapanması 2-3dakika alıyor. Fakat benim için sorun olmuyordu, geç kapanması bu başlığı görünce benim de dikkatimi çekti :).

Son windows güncellemeleri sorunlu. size Tavsiyem 1909 sürümündeki yüklü son güncellemeleri kaldırın ve ayrlardan güncelleştirmeleri bir kaç gün duraklatın.
Windows 10 2004 sürümü çıkmak üzere en fazla 1 hafta sonra hataları giderilmiş yeni sürümü yüklersiniz.
bende öyle yapmak zorunda kaldım yoksa tuhaf tuhaf hatalar veriyor

Bence bir düşük Windows sürümünü kullan 2004 yerine başka kullan aynı sorun bende de vardı bir alt
sürüme geçtim bir sene önceki ne kasma ne donma kaldı.

1909 sürümünde bütün güncellemeleri kaldırdım ama sorun yine düzelmedi, büyük ihtimalle aygıt güncellemesinden kaynaklı ama hangisinden bilemiyorum

Anakart üreticinin sitesine git ve oradaki
-Audio sürücüsü
-LAN ethernet sürücüsünü
-Chipset sürücüsünü indir
asla başka bir kaynaktan indirme anakartına uyumlu olanı indir. gerekirse window yeniden kur ve kurulum boyunca internet kablosunu takma sürücülerini USB ye at sürücülerini yükle ardından windows güncellemelerini duraklat sonra kabloyu tak birde bu şekilde dene. bende sonuç verdi

Anakart üreticinin sitesine git ve oradaki
-Audio sürücüsü
-LAN ethernet sürücüsünü
-Chipset sürücüsünü indir
asla başka bir kaynaktan indirme anakartına uyumlu olanı indir. gerekirse window yeniden kur ve kurulum boyunca internet kablosunu takma sürücülerini USB ye at sürücülerini yükle ardından windows güncellemelerini duraklat sonra kabloyu tak birde bu şekilde dene. bende sonuç verdi
monster abra a7 v11.1 kullanıyorum hepsini kendi sitesinden kurdum sürücülerin

Yeni sürüme geçiş yapmadığımdan sorun olup olmadığını bilmiyorum. Ama Wise registry cleaner sistem ayarlama sunduğu ayarları kullanıyorum. Bu ayarları yapmayı deneyebilirsin.
Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı