Gantai Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek </> 3 Nisan 2020 #1 Ya daha geçen hafta format attım bilgisayara sistem ayarlarından ekran kısmına geldiğimde gece ışığı vesayre şeyler gözükmüyor böyle saçma sapan bir şey çıktı gece ışığını nasıl açacağım ben? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2020
Ya daha geçen hafta format attım bilgisayara sistem ayarlarından ekran kısmına geldiğimde gece ışığı vesayre şeyler gözükmüyor böyle saçma sapan bir şey çıktı gece ışığını nasıl açacağım ben?
Çözüm A A Alpha Centauri 3 Nisan 2020 @Gantai Windows sürümünüz eski. Yani evet Windows 10 ama güncellemeler geliyor ya, o bakımdan eski. Ayarlardan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına gelin, Windows Update sekmesinden güncelleştirmeleri denetleyin. Gelenlerin hepsini yükleyin.
@Gantai Windows sürümünüz eski. Yani evet Windows 10 ama güncellemeler geliyor ya, o bakımdan eski. Ayarlardan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına gelin, Windows Update sekmesinden güncelleştirmeleri denetleyin. Gelenlerin hepsini yükleyin.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 3 Nisan 2020 #2 Sağ alt taraftan bildirimler simgesi tıklayıp Geçe Işığını alt tarafta görebilirsin. İstersen sağ tık yapıp ayarlarına gidebilirsin. Artı 0 Eksi
Sağ alt taraftan bildirimler simgesi tıklayıp Geçe Işığını alt tarafta görebilirsin. İstersen sağ tık yapıp ayarlarına gidebilirsin.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 3 Nisan 2020 #3 Windows sürümünüz nedir? Sanki eski gibi. Çalıştıra "winver" yazıp görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Gantai Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek </> 3 Nisan 2020 #4 Anydactly dedi: Sağ alt taraftan bildirimler simgesi tıklayıp Eki Görüntüle 527360 Geçe Işığını alt tarafta görebilirsin. İstersen sağ tık yapıp ayarlarına gidebilirsin. Eki Görüntüle 527362 Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok ki Alpha Centauri dedi: Windows sürümünüz nedir? Sanki eski gibi. Çalıştıra "winver" yazıp görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 10,5 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
Anydactly dedi: Sağ alt taraftan bildirimler simgesi tıklayıp Eki Görüntüle 527360 Geçe Işığını alt tarafta görebilirsin. İstersen sağ tık yapıp ayarlarına gidebilirsin. Eki Görüntüle 527362 Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok ki Alpha Centauri dedi: Windows sürümünüz nedir? Sanki eski gibi. Çalıştıra "winver" yazıp görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 3 Nisan 2020 #5 @Gantai Windows sürümünüz eski. Yani evet Windows 10 ama güncellemeler geliyor ya, o bakımdan eski. Ayarlardan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına gelin, Windows Update sekmesinden güncelleştirmeleri denetleyin. Gelenlerin hepsini yükleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
@Gantai Windows sürümünüz eski. Yani evet Windows 10 ama güncellemeler geliyor ya, o bakımdan eski. Ayarlardan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına gelin, Windows Update sekmesinden güncelleştirmeleri denetleyin. Gelenlerin hepsini yükleyin.