M Mehmetyi Decapat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 4 29 Kasım 2018 #1 Windows 10 işletim sisteminde aygıtları aygıt yöneticisinden yönetebileceğimiz gibi çeşitli komutlarla da yönetebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan varsa komutları yazarak komutları açıklamasını rica eder, saygılarımı sunarım. Teşekkürler...
Windows 10 işletim sisteminde aygıtları aygıt yöneticisinden yönetebileceğimiz gibi çeşitli komutlarla da yönetebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan varsa komutları yazarak komutları açıklamasını rica eder, saygılarımı sunarım. Teşekkürler...
Çözüm Recep Baltaş 30 Kasım 2018 Evet, yönetebilirsiniz. Mesela ne yapmak istiyorsunuz? Onu belirtirseniz daha iyi yardım edebiliriz. Örneğin Microsoft'un bu iş için bir yazılımı mevcut: Windows Device Console (Devcon.exe) - Windows drivers Şu komut ile ekran kartınızı devre dışı bırakabiliyor: devcon.exe disable "Intel(R) HD Graphics 4400" Şununla da devreye sokuyor: devcon.exe enable "Intel(R) HD Graphics 4400"
Evet, yönetebilirsiniz. Mesela ne yapmak istiyorsunuz? Onu belirtirseniz daha iyi yardım edebiliriz. Örneğin Microsoft'un bu iş için bir yazılımı mevcut: Windows Device Console (Devcon.exe) - Windows drivers Şu komut ile ekran kartınızı devre dışı bırakabiliyor: devcon.exe disable "Intel(R) HD Graphics 4400" Şununla da devreye sokuyor: devcon.exe enable "Intel(R) HD Graphics 4400"
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Kasım 2018 #2 Evet, yönetebilirsiniz. Mesela ne yapmak istiyorsunuz? Onu belirtirseniz daha iyi yardım edebiliriz. Örneğin Microsoft'un bu iş için bir yazılımı mevcut: Windows Device Console (Devcon.exe) - Windows drivers Şu komut ile ekran kartınızı devre dışı bırakabiliyor: devcon.exe disable "Intel(R) HD Graphics 4400" Şununla da devreye sokuyor: devcon.exe enable "Intel(R) HD Graphics 4400" Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, yönetebilirsiniz. Mesela ne yapmak istiyorsunuz? Onu belirtirseniz daha iyi yardım edebiliriz. Örneğin Microsoft'un bu iş için bir yazılımı mevcut: Windows Device Console (Devcon.exe) - Windows drivers Şu komut ile ekran kartınızı devre dışı bırakabiliyor: devcon.exe disable "Intel(R) HD Graphics 4400" Şununla da devreye sokuyor: devcon.exe enable "Intel(R) HD Graphics 4400"
KS KS M Mehmetyi Decapat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 4 30 Kasım 2018 #3 Çok teşekkür ederim. Yönetim kodlarını açıklayan bir ödev hazırlamalıyım bu nedenle ödevi tamamlayacak kadar kod gerekli. Bu durumun sonucunda: Örnekleri çoğaltabilir misiniz? Ya da sizi zahmete sokmadan erişebileceğim bir makale ya da kaynak var mıdır? İlginize teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2018 Artı 0 Eksi
Çok teşekkür ederim. Yönetim kodlarını açıklayan bir ödev hazırlamalıyım bu nedenle ödevi tamamlayacak kadar kod gerekli. Bu durumun sonucunda: Örnekleri çoğaltabilir misiniz? Ya da sizi zahmete sokmadan erişebileceğim bir makale ya da kaynak var mıdır? İlginize teşekkürler...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Aralık 2018 #4 Buyurun mesela Devcon komutları: Device Console (DevCon.exe) Commands - Windows drivers Artı 0 Eksi