Windows 10 gmail hesabı kaldırma

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Merhaba. Ben bir gmail hesabı eklemiştim. Kaldırmak istiyorum kaldır butonu yok. Nasıl yapabilirim.
1612541786872.png

Not: Moderatörler yanlış yazmışım hotmail değil gmail hesabı ekledim. Düzeltebilir misiniz başlığı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben bir Gmail hesabı eklemiştim. Kaldırmak istiyorum kaldır butonu yok. Nasıl yapabilirim?
Eki Görüntüle 867284

Not: Moderatörler yanlış yazmışım Hotmail değil Gmail hesabı ekledim. Düzeltebilir misiniz başlığı?

Başka bir kullanıcı oluşturun, kullanıcıya yönetici unvanı verin. Verdikten sonra o kullanıcıya geçip bu verdiğiniz hesabı kaldırın.

Üzerinde durduğunuz dalı kesemezsiniz. İlk önce yerel hesaba geçiş yapmanız lazım.

Ayarlar, hesaplar, bilgileriniz başlığını altında "Bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın". Bilgileri doldurup tamamlayın.

Daha sonra: Ayarlar, hesaplar, E-posta ve hesaplar, hesabınız altındaki "Kaldır".

Bu arkadaşın bu videosu ile bende benzer bi sorunu düzeltmiştim. Hatta yanlışlıkla kullanıcı hesabımı komple silmiş sonra kendime oturum açmadan yeni kullanıcı hesabı ekledim öyle kurtardım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzerinde durduğunuz dalı kesemezsiniz. İlk önce yerel hesaba geçiş yapmanız lazım.

Ayarlar, hesaplar, bilgileriniz başlığını altında "Bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın". Bilgileri doldurup tamamlayın.
Yerel hesap ile giriş yap nerede?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı