Windows 10 görev çubuğu çalışmama sorunu

Daha fazla  
Çarşamba günü masaüstü bilgisayarımın sabit diskini (Seagate 7200 RPM 1 tb), GTA V'in dosyaları eksik olduğundan dolayı atması için PC'den anlayan bir abime vermiştim. HDD'yi ilk taktığımda D diskini dolu gösterip oyunun olduğu klasörü göstermiyordu. 2. sefer açmaya çalıştığımda ise açılmadı (büyük ihtimalle HDMI to vga adaptöründen kaynaklanıyordu). 3. sefer açtığımda ise pencerede, desktop öğesine erişmek için yönetici izni almalısınız diye bir yazı çıktı ve tamam dedim. Sonrasında açıldı fakat ne başlat tuşu, ne görev çubuğu, ne de bazı uygulamalar. Görev çubuğundaki uygulamalardan herhangi birine bastığımda hata veriyordu(ekte var). Hiçbiri çalışmıyordu. Üstelik bilgisayar çok kasıyor. Ekteki resimleri önce masaüstüne kaydetmiştim fakat tıkladığımda yine hata verdi(bu da ekte var). Yani işletim sistemi çökmekten beter oldu. Lütfen bildikleriniz varsa yazın yoksa ayarlardan sıfırlayacağım.

Özellikler:
  • İNTEL CORE İ7 6700K İŞLEMİ
  • ASUS STRİX GAMİNG GTX 970 4 GB 256 BİT
  • MSI Z170A GAMİNG PRO CARBON
  • SEAGATE 7200 RPM 1 TB HDD
  • HYPERX 2 X 8 2400 MHZ

@recep Baltaş abi yardım edersen sevinirim zor durumdayım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    160,8 KB · Görüntüleme: 143
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 142
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    149,5 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı