Windows 10 görev çubuğu şeffaflaştı

Furkan29482

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bilgisayarımı düzgün bir şekilde kapattım ve görev çubuğu bende şeffaf gözüküyor. Fotoğraf almak istediğimde siyah oluyor, anlamadım :D

1625814116063.png

Normalde şeffaf.
Bu normaldir dedim ve arama çubuğuna bir şey yazayım dedim, görev çubuğu da çalışmıyordu.

1625814239702.png

Normalde rengi böyle değil görev çubuğunun şeffaf bildiğiniz.
Ayarlara gireyim dedim, ayarlar da sapıtmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linki bu buradan izleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en son hangi ayarı değiştirdiniz. Ve bilgisayar yavaş gibi görev yöneticisinden işlemci ve RAM kullanımları ne durumda. Ayrıca her ihtimale karşı bir virüs taraması yapmanızı öneriririm.

Bilgisayar kendinden geçmiş siz en iyisi Malwarebytes ile tarama yapın bir şey bulmazsa sistem geri yüklemeyi deneyin. Bir de sizi ne zaman görsem cezalı oluyorsunuz ne yapıyorsunuz da ceza alıyorsunuz anlamadım :)

Arkadaşlar dün bilgisayarımı düzgün bir şekilde kapattım ve görev çubuğu bende şeffaf gözüküyor. Fotoğraf almak istediğimde siyah oluyor, anlamadım :D

Eki Görüntüle 1101311

Normalde şeffaf.
Bu normaldir dedim ve arama çubuğuna bir şey yazayım dedim, görev çubuğu da çalışmıyordu.

Eki Görüntüle 1101312

Normalde rengi böyle değil görev çubuğunun şeffaf bildiğiniz.
Ayarlara gireyim dedim, ayarlar da sapıtmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linki bu buradan izleyebilirsiniz.

Sanırsam sorun ekran kartı sürücünüzden kaynaklanıyor. Silip yeniden kurabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı