Windows 10 görev çubuğundaki öğeler yok oluyor

ahmetironn

Hectopat
Daha fazla  
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 20h2.
Sorun görseldeki gibi restart atmama rağmen böyle oluyor, görev çubuğuna dokunamıyorum bile. Öğeleri yok uygulamaların küçük fotoğrafı yüklense bile görev çubuğu yüklenmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20211004_183717_523.jpg
    IMG_20211004_183717_523.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisini açın>Dosya>Yeni görevi çalıştır>"taskkill /f /im explorer.exe" komutunu girin>Daha sonra tekrar dosya>Yeni görevi çalıştır>"explorer.exe" komutunu girin.

Önce Üstteki arkadaşın dediğini deneyin. Olmazsa Güncelleştirmeleri denetleyip sistemi güncellemeyi deneyin.

Cmd (yönetici) "taskkill /f /im explorer.exe" sonrasında "explorer.exe" ya da "explorer"

Olmaz ise; "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" girin. (İnternet bağlantınız olsun)
Sonrasında sfc /scannow yazın. Yine olmaz ise format atılacak yüksek ihtimalle. Ayrıca explorer.exe'yi bir virüs testinden geçirin. Başka bir explorer.exe şu anda bilgisayarınızda olabilir. Heçkırlar genellikle sistem uzantılı şeyler yapıyorlar ki "noluyo lan bu bilgisayara" diyip görev yöneticisini açtığınızda pek göze batmasın ay gözükmesin diye yapıyorlar.

Görev Yöneticisi'ni açın>dosya>yeni görevi çalıştır>"taskkill /f /im explorer.exe" komutunu girin>daha sonra tekrar dosya>yeni görevi çalıştır>"explorer.exe" komutunu girin.

Hala aynı değişen bir şey yok.
CMD (yönetici) "taskkill /f /im explorer.exe" sonrasında "explorer.exe" ya da "Explorer"

Olmaz ise; "DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth" girin. (internet bağlantınız olsun)
Sonrasında SFC /scannow yazın. Yine olmaz ise format atılacak yüksek ihtimalle. Ayrıca explorer.exe'yi bir virüs testinden geçirin. Başka bir explorer.exe şu anda bilgisayarınızda olabilir. Heçkırlar genellikle sistem uzantılı şeyler yapıyorlar ki "ne oluyor LAN bu bilgisayara" deyip Görev Yöneticisi'ni açtığınızda pek göze batmasın ay gözükmesin diye yapıyorlar.

CMD'ye herhangi bir yoldan erişimim yok.

CMD (yönetici) "taskkill /f /im explorer.exe" sonrasında "explorer.exe" ya da "Explorer"

Olmaz ise; "DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth" girin. (internet bağlantınız olsun)
Sonrasında SFC /scannow yazın. Yine olmaz ise format atılacak yüksek ihtimalle. Ayrıca explorer.exe'yi bir virüs testinden geçirin. Başka bir explorer.exe şu anda bilgisayarınızda olabilir. Heçkırlar genellikle sistem uzantılı şeyler yapıyorlar ki "ne oluyor LAN bu bilgisayara" deyip Görev Yöneticisi'ni açtığınızda pek göze batmasın ay gözükmesin diye yapıyorlar.

Tarama yapıyorum,Görev Yöneticisi'nden explorer.exe yi yeniden başlatmayı denedim fakat bir karşılık alamadım.
Cmd (yönetici) "taskkill /f /im explorer.exe" sonrasında "explorer.exe" ya da "explorer"

Olmaz ise; "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" girin. (İnternet bağlantınız olsun)
Sonrasında sfc /scannow yazın. Yine olmaz ise format atılacak yüksek ihtimalle. Ayrıca explorer.exe'yi bir virüs testinden geçirin. Başka bir explorer.exe şu anda bilgisayarınızda olabilir. Heçkırlar genellikle sistem uzantılı şeyler yapıyorlar ki "noluyo lan bu bilgisayara" diyip görev yöneticisini açtığınızda pek göze batmasın ay gözükmesin diye yapıyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı