Windows 10'da görev çubuğundaki yuvarlağın, onun yanındaki 3 tane karenin, mesaj simgesinin ve onun yanındaki çizginin işlevi nedir?
Windows 10'da görev çubuğundaki yuvarlağın
onun yanındaki 3 tane karenin
mesaj simgesinin
onun yanındaki çizginin işlevi nedir?
Teşekkürler hocam,Cortana'yı nasıl kaldıracağım?Cortana, yani sesli arama. Turkiye'de kullanilamadigi icin kaldirabilirsiniz.
Onlara calisma alani diyoruz. Yeni bir tane olusturabilirsin, olusturdugun alanlar arasinda gecis yapabilirsin. Ne kadar kullanisli tartisilir.
Mesela Technopat gibi siteler bildirim gonderirse orada cikiyor. Adi ustunde "mesaj simgesi".
Onun yanindaki cizgi masaustunu gostermeye yariyor. Yani aslinda o cizginin sag tarafinda bosluk var, oraya basarsan masaustunu gosteriyor.
Teşekkürler hocam.Yuvarlak olan Cortana Windows'un Siri'si diyebiliriz. O üç kare de sanırsam masaüstünü değiştirir
Farklı kullanıcı bilgisayara oturursa rahatça bulsun dosyalarını falan diye. Mesaj simgesi, eh mesaj içinçizgiye basarsan da masaüstünü yenilersin
Cortana'yı nasıl kaldıracağım?
www.technopat.net
Teşekkür ederim hocam rehberdeki işlemi yaptım ama yuvarlak hayla duruyor içerik menüsü nerede acaba?![]()
Windows 10'da Cortana Nasıl Kaldırılır?
Türkçe dil desteği bulunmayan Cortana sesli asistan özelliğini Windows 10'da devre dışı bırakma yollarına bakıyoruz. Cortana gibi sesli asistanlar,www.technopat.net
yuvarlak hayla duruyor
Hocam bilgisayarcıya kurdurttum 5 ay önce 2 kere sıfırladım hayla gitmedi. Görev çubuğu ayarlarında arama kısmını kapatmak yok hocam.Arama bolmesini gorev cubugu ayarlarindan kapatirsan o da gitmis olur muhtemelen. Windows logosuna tiklayip oyle arama yapabilirsin daha sonra.
Bir de Cortana, Windows'u Turkce bir sekilde kurarsan gelmiyordu sanirim, oyle hatirliyorum. En azindan gorev cubugunda logosu cikmiyordu.
Görev çubuğu ayarlarında arama kısmını kapatmak yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.