Windows 10 görev çubuğunu görünmez/istediğiniz renkte yapmak

Ortaya nasıl aldınız görev çubuğunda ki programları? StartIsBack'de olmadı ortaya almada Classic Shell ile ise onunla yapacağım

Ortaya nasıl aldınız görev çubuğunda ki programları? StartIsBack'de olmadı ortaya almada Classic Shell ile ise onunla yapacağım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kullandığınız arkaplanı atabilir misiniz?

Yaptım ortada şimdi ben görev çubuğunu kilitle seçeneğini aktif edebilir miyim bu arada teşekkür ederim.
Yaptım ortada şimdi ben görev çubuğunu kilitle seçeneğini aktif edebilir miyim bu arada teşekkür ederim.
Hocam onuda denedim oluyor

Ya hocam yeniden soruyorum da Classic Shell ayarlarını atarmısınız?

Ya hocam yeniden soruyorum da classic Shell ayarlarını atar mısınız?

Ve menüler de şöyle bir panel açılacak otomatik bunu kapatmak için sağ tıklayın sadece işaretlediğim Explorer bar tikini kaldırın.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    18,8 KB · Görüntüleme: 239
  • Ekran Alıntısı.PNG
    15,2 KB · Görüntüleme: 202
  • 3.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 200
Ve menüler de şöyle bir panel açılacak otomatik bunu kapatmak için sağ tıklayın sadece işaretlediğim Explorer bar tikini kaldırın.
@Rambo Okan Güler Hocamdan da wallpaper'ini aldım hakkını helal etsin Şimdi bir ss atacağım mükemmel oldu teşekkür ederim. Arada değişiklik iyi oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…