Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #1 Windows 10 bilgisayar kullanıyorum. Görev çubuğunun altında siyah bir çizgi var, onu kaldırmak istiyorum.
Windows 10 bilgisayar kullanıyorum. Görev çubuğunun altında siyah bir çizgi var, onu kaldırmak istiyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #2 Ekran görüntüsü atın lütfen. Bu şekilde neyi kastettiğinizi anlayamıyoruz, haliyle çözüm de bulamayız. Artı 0 Eksi
Ekran görüntüsü atın lütfen. Bu şekilde neyi kastettiğinizi anlayamıyoruz, haliyle çözüm de bulamayız.
KS KS Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #3 AJFA dedi: Ekran görüntüsü atın lütfen. Bu şekilde neyi kastettiğinizi anlayamıyoruz, haliyle çözüm de bulamayız. Genişletmek için tıkla... Bakın. Bu şekilde görev çubuğunun altındaki siyah çizgi. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-10-19 at 11.27.37.jpeg 91,5 KB · Görüntüleme: 277 Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Ekran görüntüsü atın lütfen. Bu şekilde neyi kastettiğinizi anlayamıyoruz, haliyle çözüm de bulamayız. Genişletmek için tıkla... Bakın. Bu şekilde görev çubuğunun altındaki siyah çizgi.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #4 Oradaki siyah çizgi monitörünüzle alakalı gibi. Monitörünüzün ölçeklemesiyle ilgili yani. Artı 0 Eksi
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 756 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2021 #5 Siz möniterde otomatik tuşuna basın. Artı 0 Eksi
KS KS Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #6 AJFA dedi: Oradaki siyah çizgi monitörünüzle alakalı gibi. Monitörünüzün ölçeklemesiyle ilgili yani. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl o siyah çizgiyi oradan kaldırabileceğim? RatrAsi dedi: Siz möniterde otomatik tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Otomatik tuş nerededir acaba? Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Oradaki siyah çizgi monitörünüzle alakalı gibi. Monitörünüzün ölçeklemesiyle ilgili yani. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl o siyah çizgiyi oradan kaldırabileceğim? RatrAsi dedi: Siz möniterde otomatik tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Otomatik tuş nerededir acaba?
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 19 Ekim 2021 #7 Monitör ayarlarından düzeltiyorsunuz. Bu konuya göz atabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #8 449549 dedi: Monitör ayarlarından düzeltiyorsunuz. Bu konuya göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orda monitörün tuşuna bastım düzeldi diyor monitörün tuşu hangisi acaba?. Artı 0 Eksi
449549 dedi: Monitör ayarlarından düzeltiyorsunuz. Bu konuya göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orda monitörün tuşuna bastım düzeldi diyor monitörün tuşu hangisi acaba?.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 19 Ekim 2021 #9 Cod dedi: Orda monitörün tuşuna bastım düzeldi diyor monitörün tuşu hangisi acaba?. Genişletmek için tıkla... Ben de anlayamadım fakat konuya biraz daha bakarsanız bir YouTube videosu atıldığını göreceksiniz. Belki o video sorununuzu çözmenizde yardımcı olur. Videoyu şimdi gördüm, yoksa direkt videoyu atardım. Artı 0 Eksi
Cod dedi: Orda monitörün tuşuna bastım düzeldi diyor monitörün tuşu hangisi acaba?. Genişletmek için tıkla... Ben de anlayamadım fakat konuya biraz daha bakarsanız bir YouTube videosu atıldığını göreceksiniz. Belki o video sorununuzu çözmenizde yardımcı olur. Videoyu şimdi gördüm, yoksa direkt videoyu atardım.
PentaGhostOffix Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 439 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #10 Monitörün çizgisi gibi duruyor yani fiziksel olarak orada ekran bitiyor gibi geldi bana nedense. Artı 0 Eksi