Windows 10 Google Yarım Kaldığı Yerden Devam Ediyor

harunum

Hectopat
Daha fazla  
Windows açıldığında Google yarım kaldı yerden devam ediyor format attım olmadı sistemi sıfırladım, her şeyi sildim ama yine virüs silemedim. İki farlı teknik servise gittim yine düzelmedi boşuna para verdim masaüstü ve laptop var onda da bu sorum devam etmekte. Bilgisayarı Norton, KIS ile taradım virüs bulmadı PC format attıktan sonra driverleri kurmazsan Google açılmıyor ama 1 MB bile indirme yapsan Google yarım kaldı yerden devam ediyor Kaspersky anlamadım bir nedenle kendini devre dışı bırakıyor şu an D bir şey yok sadece işletim sistemi kurulu.

Bu sorunu bir tek ben mi alıyorum? Biri bana yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ile ilgili bir durum RS3'de bilhassa açık kalan klasör veya tarayıcılar. Yeniden başlattığınızda otomatik açılmaktadır. Bu durumu Microsoft farkında ve bir sonraki güncellemelerde düzeltileceğini moderatörleri söylemişti.

Kaspersky anlamadım bir nedenle kendini devre dışı bırakıyor
Daha detaylı belirtin. Açılırken mi, açıkken mi, ne yaparken?

Aynı problem benim PC'de de var. Windows'un 1709 sürümüne güncelledikten sonra başladı
yaklaşık 3 aydır böyle ne zaman update yapacaklar diye beklemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı