Windows 10 GPT hatası

HakanEfe2516

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2024 MB
SSD veya HDD modeli
SanDisk SSD PLUS 120GB
Laptopuma Windows 10 yüklemek istiyorum ISO dosyasını indirip Rufus ile GPT olarak biçimlendirdim. PC'yi USB ile boot edince "error BIOS/LEGACY" hatası alıyorum. Rufus'tan yazdırma işlemine geri dönüp bu sefer MBR olarak biçimlendirdim. Bu sefer disk seçimi kısmında "Windows GPT olarak biçimlendiren bir diske yüklenmelidir" hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Teşekkürler.

Laptopuma Windows 10 yüklemek istiyorum ISO dosyasını indirip Rufus ile GPT olarak biçimlendirdim. PC'yi USB ile boot edince "error BIOS/LEGACY" hatası alıyorum. Rufus'tan yazdırma işlemine geri dönüp bu sefer MBR olarak biçimlendirdim. Bu sefer disk seçimi kısmında "Windows GPT olarak biçimlendiren bir diske yüklenmelidir" hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Teşekkürler.

GPT olarak yazdır sonra BIOS'ta legacy mode disable yapacaksın

Diskin formatını değiştirmeniz lazım CMD komutları ile.

Buraya bakabilirsiniz.

Flash belleğe Windows'u bu şekilde yazdırın.

Ekran görüntüsü 2023-02-28 182429.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı