Windows 10 GT 840M sistem kasma sorunu

Asm

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 2-3 gün öncesine kadar bilgisayarım gayet iyiydi sorunsuz çalışıyordu fakat bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra oyunlarda vs. kasma yaşamaya başladım. Örneğin önceden 100'ün üstünde FPS değeri aldığım CS:GO'da artık 20 - 25 FPS alabiliyorum. Windows 10'u güncelledim, ekran kartlarımda dahil olmak üzere tüm sürücüleri güncelledim fakat sorun hala devam etmekte. Oyunlarda FPS düşüşü bilgisayarı normal seyrinde kullanırken ki halimde de mevcut. Yani önceden çok daha erken açılan programlarım şimdi daha geç açılıyorlar.
Lütfen yardımcı olun. Ne yapmam gerekiyor daha? PC özelliklerim:
-Nvidia Geforce GT840M - 2GB
-8 GB RAM
-Windows 10 Pro 64 Bit
-2.4 GHz(Turbo)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde solucan virüsü olabilir. Ekran kartı sürücüsü gibi bazı sürücüler eski ya da uyumsuzsa bilgisayarda anormallikler oluşabiliyor. Güç tüketim ayarlarından enerji tasarrufu moduna almış olabilirsin. Soğutma sistemi arızası olabilir. Aklıma gelenler bunlar.

Usta pc özellikleri asus x550ln ye benziyor. Normalde 100 fps falan alıyormuş işlemci muhabbeti bence gereksiz. Oyunu sağ tıklayıp ''Yüksek Performanslı Grafik İşlemci'' ile çalıştır öyle dene. Tabi Malwarebytes Antimalware vs. ile tarayıp bilgisayarında herhangi bir zararlı olmadığına emin ol.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı