rauxey Hectopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 53 Çözümler 2 28 Kasım 2018 #1 Steamden oyunu indirdim, girmeye çalıştığımda 'Exited Unexpectedly' hatası aldım. Dosya bütünlüğünü doğruladım, 1.8GB eksik dosya bulundu ve dosyaları indirdim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2018
Steamden oyunu indirdim, girmeye çalıştığımda 'Exited Unexpectedly' hatası aldım. Dosya bütünlüğünü doğruladım, 1.8GB eksik dosya bulundu ve dosyaları indirdim fakat yine aynı hatayı alıyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 28 Kasım 2018 #2 Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Hata raporu oluşturursan yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
KS KS rauxey Hectopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 53 Çözümler 2 28 Kasım 2018 #3 reptile dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Hata raporu oluşturursan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden çalıştırdığımda aldığım loglar : Logfile.PML GtaV.exe üzerinden çalıştırdığımda aldığım loglar : Logfile1.PML Artı 0 Eksi
reptile dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Hata raporu oluşturursan yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden çalıştırdığımda aldığım loglar : Logfile.PML GtaV.exe üzerinden çalıştırdığımda aldığım loglar : Logfile1.PML