Windows 10 GTX 1050 Ti Aygıt Yöneticisinde Gözükmemesi

Eren_540

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün bilgisayarımı satın aldım ve flash ile birlikte Windows 10 kurdum.
Kurulum tamamlandıktan sonra aygıt yöneticisinde Ekran kartımı göremedim. CD ile birlikte kurulum yaptım resetledi kendini bilgisayar ama hala aynı. Daha sonra internetten driveri indirmeye çalıştım bu seferde işletim sistemi uyumlu değil diyor. Bu sorunu nasıl çözerim ?
Bu arada daha Serial Key'i ile birlikte Windows 10'u etkinleştirmedim.

Sistem özellikleri;

• Asus GTX 1050 Ti
  • G4560
  • MSI H110M
  • G.Skill 8GB DDR4

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım hata yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyormuş. Bilgisayarı aldığım yer (İtopya.com) saolsun Windows 10 u tekrar kurmamda çok yardımcı oldular. Usb'ye Widnows 10 kurulumu hazırlarken yanlış ayarlamışım. Windows 10 u tekrar kurup n11' den lisansımıda alıp Driver Booster ile güncelledim sistemi. Şuan hiç bir sıkıntı yok makinede.

Aldığım hata yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyormuş. Bilgisayarı aldığım yer (İtopya.com) saolsun Windows 10 u tekrar kurmamda çok yardımcı oldular. Usb'ye Widnows 10 kurulumu hazırlarken yanlış ayarlamışım. Windows 10 u tekrar kurup n11' den lisansımıda alıp Driver Booster ile güncelledim sistemi. Şuan hiç bir sıkıntı yok makinede.
Sisteminiz hayırlı olsun, konu çözüldüğüne göre kapanabilir, kolay gelsin :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı