Windows 10 güç barı kayboldu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Dün gece bilgisayarımı indirmeye bırakıp yatacak iken güç tasarrufu moduna alıp öyle yatayım dedim, güç ayarlarına girdiğimde daha önce masaüstü bilgisayarımda hiç karşılaştığımı hatırlamadığım bir şeyle karşılaştım, normalde dizüstü bilgisayarlarda olan bir ucu "en iyi pil ömrü" ve diğer ucu "en iyi performans" olan bar. Bende pil ömrü mü yazıyordu hatırlamıyorum ama o barı gördüğüme eminim fakat şimdi bulamıyorum
Sadece merak ettim, ben sabah 7-8 gibi yatmamdan kaynaklı alakasız şeyler mi hatırlıyorum acaba? Eğer öyle değilse o bar şimdi yok nereye gitti
bahsettiğim bar aşağıda, tabii benim dediğim öyle görev çubuğundan çıkma değil güç seçenekleri kısmındaydı. Ayrıca o bar yine Windows 10 teması içindeydi, Windows gezgini kısmında değil. Anlatabilmişimdir umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un sitesinden alıntılanmıştır.

Ek olarak bu yöntem işe yaramazsa Görev Yöneticisinden explorer.exe'nin görevini sonlandırın. Windows tuşu+R kombinasyonuyla Çalıştır'ı çalıştırın ve buraya explorer.exe yazarak gönderin.

Sizde o bar var mı?

O arayüz sadece Dengeli güç planında gözüküyor. Yüksek performans ve güç tasarrufu çalışırken gözükmüyor. Güç seçeneklerinden Dengeli seçersen tekrar o arayüz gelecektir.

O arayüz sadece Dengeli güç planında gözüküyor. Yüksek performans ve güç tasarrufu çalışırken gözükmüyor. Güç seçeneklerinden Dengeli seçersen tekrar o arayüz gelecektir.
Teşekkürler Tahmin edip denemiştim ancak pencereleri tamamen kapatıp geri açmam gerekiyormuş.

Eğer hala çözemediysen aygıt yöneticisine gir ve pillere gir ordanda microsoft acpı uyumlu denetleyicisini yada denetim yönetimi pili seçeneğini devre dışı bırak ve geri aktif et düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…