Windows 10 güç planı ve ekran parlaklığı değişmiyor

tomey

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
3 hafta öncesine kadar ekran parlaklığımı arttırıp kısabiliyordum ama şu anda hem ekranın parlaklığını kısamıyorum hem de güç planımı değiştiremiyorum. Güç planı sorunlu olmasa da ekranın parlaklığı kısılamıyor güç planını düzenleyin bölümüne geldiğimde ise Windows rpc sunucusu kullanıyor hatsını alıyorum.

İşletim sistemi: Windows 10 20H2.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 hafta öncesine kadar ekran parlaklığımı arttırıp kısabiliyordum ama şu anda hem ekranın parlaklığını kısamıyorum hem de güç planımı değiştiremiyorum. Güç planı sorunlu olmasa da ekranın parlaklığı kısılamıyor güç planını düzenleyin bölümüne geldiğimde ise Windows rpc sunucusu kullanıyor hatsını alıyorum.

Aygıt yöneticisine girip oranın görselini atabilir misin?

Sürücülerle ilgili olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (105).png
    Ekran Görüntüsü (105).png
    538,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Görüntüsü (106).png
    Ekran Görüntüsü (106).png
    513,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Görüntüsü (107).png
    Ekran Görüntüsü (107).png
    516,4 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı