Windows 10 güncelleme sonrası klavye çalışmaması

gokhan0110

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarım formatlanıp güncellenmişti, lakin gece gelen güncellemelerden sonra klavyem çalışmadı ve PC/AT Geliştirilmiş PS/2 Klavye (101/102 Tuşlu) bu sürücüde ünlem işareti vardı. Güncel sürücü yazılımı otomatik ara diyorum zaten güncel sürüm yüklü diyor. Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara bu bilgisayarımdaki aygıt sürücü... deyip model seçiyorum, yüklerken sorunla karşılaştı diyor. Kayıt defteri bozuk veya eksik olduğundan diyor. Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara sağ tıklayarak özelliklerden aygıt yöneticisine girdiğinizde soru işareti olan USB giriş sürücülerinii güncelleştire tıkladıkdan sonra bilgisayarımda kayıtlı sürücülerden seçmek istiyorum dediğiniz takdirde USB giriş sürücüleri internete bağlı olmasa da yüklenecektir.

Gerçekten kayıt defterinden kaynaklanan bir sorunmudur yoksa Windows'un kendi hatasımıdır bilmiyorum. Eğer çözüme ulaşamazsanız buradan tekrar yazın kayıt defterine hakim olan birisi yardım edecektir. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi bende dün formatladım bilgisayara fakat ;
1.jpg

Bu bölümde ne klavye ne de fare çalıştı. Önce klavyenin bozulmuş olabileceğini düşündüm, fakat BIOS ayarı bölümüne giriyordu ve klavyeyle işlem yapabiliyordum. Orada USB ayarlarıda aktif gözüküyordu BIOS'da enableydi.

Daha sonra eski tip fare vardı onu taktım ve çalıştı. Şu an sadece eski tip girişli fare . USB portları bozukmudur acaba dedim ve kasaya USB belleği taktım onu gördü. Aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi.
1.jpg
2.jpg

Daha sonra aygıt yöneticisine girdim. O kısımda sorunlu bir kaç aygıt var. Sonuç: Klavye ve Mouse hala çalışmıyor USB girişinden. Eski tip fare çalıştırıyor lütfen yardımcı olun. Şuan ekran klavyesiyle yazdım bunları.

Dostum bunun sebebi, klavye mouse'u muhtemelen USB 3.0 girişine takman ve format esnasında sistem bu girişleri tanımadığı için çalışmıyor. Bana donanım özelliklerini söyle. Özellikle anakartını. Ben sürücülerini tek tek vereceğim sana. Driver yükleme yazılımlarını acilen kaldırmalısın. Sistemin stabilitesini bozacaklar.

çok eski bir konuda buldum çözümünü fakat JaroxJamaika ya ulaşamadım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı