johnsmithh Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2016 #1 Bilgisayarım kendini güncelledikten sonra mavi ekran hatası verdi. "system thread exception not handled " yazıyor. HP dizüstü kullanıyorum. F8'le güvenli modda açmaya çalıştım ama F8 çalışmıyor. F11 System recovery girdim resimdeki ekran çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2016
Bilgisayarım kendini güncelledikten sonra mavi ekran hatası verdi. "system thread exception not handled " yazıyor. HP dizüstü kullanıyorum. F8'le güvenli modda açmaya çalıştım ama F8 çalışmıyor. F11 System recovery girdim resimdeki ekran çıktı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Mart 2016 #2 Minidump Dosyalarını Upload Etme HDD sorunu gözüküyor. Bios ayarlarınızı default yapıp güvenli moda girin. Düzelmez ise format atın. Artı 0 Eksi
Minidump Dosyalarını Upload Etme HDD sorunu gözüküyor. Bios ayarlarınızı default yapıp güvenli moda girin. Düzelmez ise format atın.