Windows 10 güncelleme sonrası siyah ekran verdi

Makaleler
1
Yer
localhost
Selam. Ablamın bilgisayarına Windows 10 güncellemesi 20H2 yükledik ve sonra puff siyah ekran verdi. Bir sürü yol denedim otomatik onarma yerinde CMD'de bir sürü kod girdim. Hatta bilgisayarı sıfırla dedim. Geri yükleme kapalı olduğu için yapamadım. Güncelleştirmeleri kaldır dedim ama hepsinde bir sorun oluştu dedi. CMD'de kodlardada bir sorun algılanmadı. Ve güncelleme öncesi PC MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranı verdi. Yarın RAM'i çıkarıp başka slota takıp açmayı deneyeceğim. Neden format atmak istemiyorum çünkü içinde eskiden anı fotoları var ve gitsin istemiyorum. Ayrıca 182 uygulamayı tekrar kurmayı da istemiyorum. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yedek veya eski bir bilgisayarınızdan kalan HDD'ler varsa o fotoğrafların olduğu HDD'yi çıkarabilirsiniz tabii bu 2 tane HDD niz varsa işe yarar çünkü içinde Windows olmaması lazım. Her neyse o HDD'yi aldıktan sonra diğer bilgisayara takın ve o bilgisayarda da bir tane Windows kurulu HDD olması gerek açılması için eğer bu dediğim imkanlar varsa sizde anılarınızı böyle kurtarıp sonra format atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…