Asorcle Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor.
Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor.
T TheBigLemonHD Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 413 Çözümler 4 Yer Denizli 14 Mayıs 2021 #2 Windows gezgini düzgün veya hiç başlatılmamış olabilir. Çalıştır veya görev yöneticisi üzerinden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Windows gezgini düzgün veya hiç başlatılmamış olabilir. Çalıştır veya görev yöneticisi üzerinden başlatmayı deneyin.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 14 Mayıs 2021 #3 Donanım bilgilerini yazar mısınız? Artı 0 Eksi
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Mayıs 2021 #4 Asorcle dedi: Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Full şekilde kapatıp yeniden açar mısın? Artı 0 Eksi
Asorcle dedi: Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Full şekilde kapatıp yeniden açar mısın?
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #5 Asorcle dedi: Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 1.adım sistem dosyalarını onarma komutunu girin PowerShell de Bu videodaki komutları girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Asorcle dedi: Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 1.adım sistem dosyalarını onarma komutunu girin PowerShell de Bu videodaki komutları girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Asorcle Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #6 OnePC dedi: Donanım bilgilerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... GTX1650, i3-10100F, 8 GB RAM, 250GB SSD, 1TB HDD. SpiderMan64 dedi: 1.adım sistem dosyalarını onarma komutunu girin PowerShell de. Bu videodaki komutları girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Masaüstü ekranı gelmiyor başka yolu var mı? Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Donanım bilgilerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... GTX1650, i3-10100F, 8 GB RAM, 250GB SSD, 1TB HDD. SpiderMan64 dedi: 1.adım sistem dosyalarını onarma komutunu girin PowerShell de. Bu videodaki komutları girin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Masaüstü ekranı gelmiyor başka yolu var mı?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.046 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #7 Asorcle dedi: GTX1650, i3-10100F, 8 GB RAM, 250GB SSD, 1TB HDD. Masaüstü ekranı gelmiyor başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bende sadece siyah ekran var ve imleç var laptop benımkı hiç bir şekilde dokunamıyorum mesela ters tik basıp yenile diyemiyorum görev çubuğunda yok Asorcle dedi: GTX1650, i3-10100F, 8 GB RAM, 250GB SSD, 1TB HDD. Masaüstü ekranı gelmiyor başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var imleç var sadece ekranda arka taraf simsiyah ekran görev çubuğunda yok 8 GB RAM 1TB disk. Artı 0 Eksi
Asorcle dedi: GTX1650, i3-10100F, 8 GB RAM, 250GB SSD, 1TB HDD. Masaüstü ekranı gelmiyor başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bende sadece siyah ekran var ve imleç var laptop benımkı hiç bir şekilde dokunamıyorum mesela ters tik basıp yenile diyemiyorum görev çubuğunda yok Asorcle dedi: GTX1650, i3-10100F, 8 GB RAM, 250GB SSD, 1TB HDD. Masaüstü ekranı gelmiyor başka yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var imleç var sadece ekranda arka taraf simsiyah ekran görev çubuğunda yok 8 GB RAM 1TB disk.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.373 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #8 Asorcle dedi: Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 5 6 kez aç kapa yap. Otomatik onarıma hazırlanıyor ekranından sorun gider - gelişmiş seçenekler - donanım güncelleştirmelerini kaldır. Ayrıca windowsun sorunu bu, bir çok kullanıcıda var sana özel değil Artı 0 Eksi
Asorcle dedi: Arkadaşlar Windows 10'a güncelleme gelmişti, yaptım ama bilgisayarı açıp şifremi girince simsiyah bir ekrana atıyor. Sadece fare imleci gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 5 6 kez aç kapa yap. Otomatik onarıma hazırlanıyor ekranından sorun gider - gelişmiş seçenekler - donanım güncelleştirmelerini kaldır. Ayrıca windowsun sorunu bu, bir çok kullanıcıda var sana özel değil