cntg Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 13 17 Temmuz 2018 #31 excell_x5 dedi: Haklısınız bütün yolları denedik sorun programın kendisinde. Alternatif bildiğiniz başka programlar yok mu düzgün çalışan? Genişletmek için tıkla... Maalesef ben bulamadim.
excell_x5 dedi: Haklısınız bütün yolları denedik sorun programın kendisinde. Alternatif bildiğiniz başka programlar yok mu düzgün çalışan? Genişletmek için tıkla... Maalesef ben bulamadim.
E excell_x5 Hectopat Katılım 16 Mart 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #32 cntg dedi: Maalesef ben bulamadim. Genişletmek için tıkla... Yeni internet vergi dairesinden toplu beyanname ve tahakkuk indirme - Muhasebe alanında pratik çözümler Burayı bi inceleyin ben denedim işe yarıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2019
cntg dedi: Maalesef ben bulamadim. Genişletmek için tıkla... Yeni internet vergi dairesinden toplu beyanname ve tahakkuk indirme - Muhasebe alanında pratik çözümler Burayı bi inceleyin ben denedim işe yarıyor.
cntg Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 13 20 Temmuz 2018 #33 excell_x5 dedi: Yeni internet vergi dairesinden toplu beyanname ve tahakkuk indirme - Muhasebe alanında pratik çözümler burayı bi inceleyin ben denedim işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet uygulanabilir bir yöntem. Ama fazla zahmetli bence. İşte bu yöntemi program olarak sunulabilse iş çok da zor değilmiş. Yine de işimizi kısmen görecek bir link teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2019
excell_x5 dedi: Yeni internet vergi dairesinden toplu beyanname ve tahakkuk indirme - Muhasebe alanında pratik çözümler burayı bi inceleyin ben denedim işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet uygulanabilir bir yöntem. Ama fazla zahmetli bence. İşte bu yöntemi program olarak sunulabilse iş çok da zor değilmiş. Yine de işimizi kısmen görecek bir link teşekkürler.
G gurnur Hectopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 4 19 Şubat 2019 #34 Çözüm arayanlar arkadaşlar; TOPLU BEYANNAME İNDİRME PROGRAMI YARDIM SAYFASI | ÖZLÜK İŞLERİ - Güncel Mevzuat Ben buraya kaydoldum. Yıllık ücreti 50 lira. Program Kocaeli yazılım gibi. Aynı işi yapıyor. Tavsiye ederim.
Çözüm arayanlar arkadaşlar; TOPLU BEYANNAME İNDİRME PROGRAMI YARDIM SAYFASI | ÖZLÜK İŞLERİ - Güncel Mevzuat Ben buraya kaydoldum. Yıllık ücreti 50 lira. Program Kocaeli yazılım gibi. Aynı işi yapıyor. Tavsiye ederim.